Peste 75 de saci cu rămășițe umane, găsiți în gropile din pământ! Polițiștii din Zapopan s-au îngrozit: „Nu știm câte cadavre...”

 
+3 click pentru
galerie

Cel puțin 75 de saci cu rămășițe umane au fost descoperite de polițiști în ultima săptămână. Acestea erau îngropate în pământ și au fost găsite după ce localnicii au raportat la oamenii legii mirosul puternic emanat dintr-un câmp!

Autoritățile din vestul Mexicului au o misiune greu de imaginat, în La Primavera, un cartier din municipalitatea Zapopan, Mexic. Autoritățile de la Institutul de Știință din Jalisco au venit la fața locului și au început să facă săpături, pentru a vedea despre ce este vorba și care este cauza mirosului neplăcut, raportat de localnici încă de săptămâna trecută. Au săpat și au dat peste trei saci cu rămășițe umane.

Efortul a fost intensificat și astfel au mai ieșit la iveală zeci de alți saci cu rămășițe umane, anchetatorii menționând că ar fi mai bine de 75 la număr.

Printre rămășițe au fost descoperite și opt cadavre intacte. Sarcina criminaliștilor este una extrem de dificilă, căci se încearcă acum identificarea victimelor.

În luna mai, autoritățile din Zapopan au găsit în cartierul El Campanario 27 de cadavre într-o groapă, alături de șapte cranii și oase omenești.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că în zonă se petrece un conflict între două organizații criminale, Jalisco New Generation (condusă de El Mencho, cea mai periculoasă organizație criminală din Mexic) și Nueva Plaza Cartel.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI