Antena Căutare

Peştii vor fi numai un zâmbet: Horoscopul zilei, cu Andreea Joiţa

Berbecii au de partea lor astrele în ceea ce priveşte familia. Le merge bine în plan afectiv, iar asta le da energie şi chef de muncă.

Berbecii au de partea lor astrele în ceea ce priveşte familia. Le merge bine în plan afectiv, iar asta le da energie şi chef de muncă.

Taurii îşi vor oferi ajutorul oridecâteori va fi nevoie. Sunt binevoitori şi intenţiile lor bune nu vor rămâne nerăsplătite.

Gemenii vor face numai ce doresc astăzi. Nu vor ţine cont nici măcar de cerinţele familiei. Nu vor fi ocoliţi de dispute.

Racii şi încăpăţânarea merg mana în mână. Cu greu vor lăsa de la ei în discuţii şi nu vor accepta cu una, cu două, opiniile diferite de ale lor.

Leii nu se vor cramponă de ostacolele ivite astăzi, îşi vor urmări interesele şi vor depăşi situaţiile delicate, cu fruntea sus.

Pentru fecioare se va ivi ocazia de a se implica într-un proiect bănos. La capitolul familie însă, lucrurie nu sunt roz.

Balanţele vor avea de făcut alegeri importante în ceea ce priveşte domeniul pofesional. E indicat să analizeze temeinic situaţiile şi să nu se lase influenţate.

Scorpionilor parcă le place să-şi complice singuri existenţa prin hotărârile luate în grabă. Mai bine şi-ar lua timp sufiecient de gândire pentru a nu face paşi greşiţi.

Săgetătorii ştiu stea în banca lor şi să nu se implice în discuţii care nu îi privesc. În acest fel, îşi vor atinge scopurile.

Capricornii sunt foarte eficienţi şi inspiraţi astăzi şi au şanse reale de a-şi îmbunătăţi situaţia financiară. Se vor bucurs şi de veşti bune familiale.

Vărsătorii stau foarte bine la capitolul comunicare. Vor vorbi mult, însă cu folos. Le va merge din plin astăzi.

Peştii vor fi numai un zâmbet. Cu chef mare de distracţie şi cu umorul la purtător, nu vor avea niciun motiv de îngrijorare.

Formaţie muzicală de tocilari!... Povestea femeilor pilot din Armata Română...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x