Phil Collins, ”nebărbierit, purtând ochelari şi având un aspect neîngrijit”. Artistul a urcat pe scenă cu ajutorul unui baston şi a cântat aşezat pe un scaun. IMAGINI DRAMATICE

Phil Collins a urcat pe scenă cu ajutorul unui baston şi a cântat în Hyde Park din Londra, vineri, aşezat pe un scaun, în faţa unui public alcătuit din 65.000 de persoane, potrivit unei recenzii publicate de The Telegraph.

Phil Collins a urcat pe scenă cu ajutorul unui baston şi a cântat în Hyde Park din Londra, vineri, aşezat pe un scaun, în faţa unui public alcătuit din 65.000 de persoane, potrivit unei recenzii publicate de The Telegraph.

Artistul s-a prezentat la concert ”nebărbierit, purtând ochelari şi având un aspect neîngrijit”.

Phil Collins le-a spus fanilor că a suferit o intervenţie chirurgicală la spate, că nu mai poate cânta la baterie şi că abia mai poate merge. Însă, ”restul funcţionează bine”, şi-a asigurat el publicul.

Acesta a fost cel mai mare concert al artistului, în vârstă de 66 de ani, de când s-a întors pe scenă, în această lună, în ciuda condiţiei sale fizice precare.

Mesaj emoționant transmis publicului

”Adevărul este că mi-aţi lipsit”, le-a spus Phil Collins fanilor, mulţimea izbucnind în urale şi asigurându-l, astfel, că sentimentul este reciproc.

Phil Collins a fost acompaniat la baterie de fiul său, Nicholas, în vârstă de 16 ani, în timp ce a interpretat hituri precum ”Another Day In Paradise” şi ”Sussudio”, dar şi ”Follow You Follow Me” şi ”Invisible Touch”.

Concertul din Hyde Park a făcut parte din turneul "Not Dead Yet”, în care Phil Collins a întâmpinat recent dificultăţi. Artistul a fost spitalizat pe 8 iunie după ce a alunecat într-o cameră de hotel şi a suferit o lovitură puternică la cap. El şi-a amânat concertele pe care urma să le susţină pe 8 şi 9 iunie la Royal Albert Hall din Londra. Acestea au fost reprogramate pe 26 şi 27 noiembrie, biletele achiziţionate de fani rămânând valabile.

Phil Collins a cântat de pe scaun şi la Paris, dar i-a făcut pe spectatori să se ridice. Intrarea sa în scenă a fost şi atunci lentă, cu ajutorul unui baston.

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri