Antena Căutare

Phil Collins, ”nebărbierit, purtând ochelari şi având un aspect neîngrijit”. Artistul a urcat pe scenă cu ajutorul unui baston şi a cântat aşezat pe un scaun. IMAGINI DRAMATICE

Phil Collins a urcat pe scenă cu ajutorul unui baston şi a cântat în Hyde Park din Londra, vineri, aşezat pe un scaun, în faţa unui public alcătuit din 65.000 de persoane, potrivit unei recenzii publicate de The Telegraph.

Phil Collins a urcat pe scenă cu ajutorul unui baston şi a cântat în Hyde Park din Londra, vineri, aşezat pe un scaun, în faţa unui public alcătuit din 65.000 de persoane, potrivit unei recenzii publicate de The Telegraph.

Artistul s-a prezentat la concert ”nebărbierit, purtând ochelari şi având un aspect neîngrijit”.

Phil Collins le-a spus fanilor că a suferit o intervenţie chirurgicală la spate, că nu mai poate cânta la baterie şi că abia mai poate merge. Însă, ”restul funcţionează bine”, şi-a asigurat el publicul.

Acesta a fost cel mai mare concert al artistului, în vârstă de 66 de ani, de când s-a întors pe scenă, în această lună, în ciuda condiţiei sale fizice precare.

Mesaj emoționant transmis publicului

”Adevărul este că mi-aţi lipsit”, le-a spus Phil Collins fanilor, mulţimea izbucnind în urale şi asigurându-l, astfel, că sentimentul este reciproc.

Phil Collins a fost acompaniat la baterie de fiul său, Nicholas, în vârstă de 16 ani, în timp ce a interpretat hituri precum ”Another Day In Paradise” şi ”Sussudio”, dar şi ”Follow You Follow Me” şi ”Invisible Touch”.

Concertul din Hyde Park a făcut parte din turneul "Not Dead Yet”, în care Phil Collins a întâmpinat recent dificultăţi. Artistul a fost spitalizat pe 8 iunie după ce a alunecat într-o cameră de hotel şi a suferit o lovitură puternică la cap. El şi-a amânat concertele pe care urma să le susţină pe 8 şi 9 iunie la Royal Albert Hall din Londra. Acestea au fost reprogramate pe 26 şi 27 noiembrie, biletele achiziţionate de fani rămânând valabile.

Phil Collins a cântat de pe scaun şi la Paris, dar i-a făcut pe spectatori să se ridice. Intrarea sa în scenă a fost şi atunci lentă, cu ajutorul unui baston.

Video. Cercetătorii avertizează: "Este ceva dramatic! Turiştii nu au ce căuta aici". Shelly Island, noua insul... Horoscopul zilei de 3 iulie! Săptămâna începe perfect pentru Berbeci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x