Antena Căutare

Pigmentul o face invizibilă pe timpul nopții! Povestea uimitoare a modelului cu pielea ”prea neagră”

O tânără din Sudan demonstrează că poate să aibă o carieră în modă, chiar dacă i s-a sugerat că are pielea „prea neagră". Cum arată modelul care se loveste in fiecare zi de comentarii rasiste, în videoul de mai sus.

O tânără din Sudan demonstrează că poate să aibă o carieră în modă, chiar dacă i s-a sugerat că are pielea „prea neagră". Cum arată modelul care se loveste in fiecare zi de comentarii rasiste?

Nyakim Gatwech are 24 de ani și, în prezent, locuieşte în oraşul Minneapolis din statul american Minnesota. A devenit cunoscută odată cu decizia sa de a doboarî toate barierele frumuseţii. S-a născut cu pielea neagră, iar asta i-a pus ceva piedici în încercarea sa de a atinge lumea modei. N-a fost, însă, imposibil! Nyakim și-a spus povestea, iar imaginile cu ea au făcut înconjurul lumii. Pe Instagram are peste 150.000 de fani.

„Culoarea mea de ciocolată este elegantă. Este ceea ce reprezint... O naţie de războinici“, a scris tânăra în dreptul imaginile postate pe rețeaua de socializare.

Însă, până să cunoască succesul, Nyakim s-a lovit de multe răutăți, de discriminare și de injurii. Încă de când era doar un copil! „A fost o vreme în viaţa mea când am luat în considerare albirea pielii pentru a evita aspectul de murdar, batjocura şi pentru ca băieţii să mă găsească atractivă“, declara negresa într-un interviu.

Un bărbat făcea curat în grădină atunci când a dat peste niște ouă stranii! Ce minune se ascundea înăuntru?... Nu, nu e nicio glumă, a avut mireasă reptiliană! Un primar mexican a făcut nuntă și s-a "căsătorit" cu un croc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x