Antena Căutare

Povestea femeii cu cele mai lungi picioare din lume. Cu ce dificultăți se confruntă în viața de zi cu zi: „Mă compară cu...”

O tânără din Texas are cele mai lungi picioare din lume. Aceasta vorbește despre problemele pe care le întâmpină din această cauză.

Galerie
Tânăra cu cele mai lungi picioare din lume vorbește despre experiența sa | ProfiMedia

O tânără din Texas deține recordul pentru cele mai lungi picioare din lume. Deși există o sumedenie de avantaje odată cu acest titlu, sunt și unele dezavantaje care îi influențează viața de zi cu zi.

Citește și: O femeie fără mâini și fără picioare a uimit internauții atunci când le-a arătat cum se machiază. Imaginile sunt uluitoare

Povestea femeii cu cele mai lungi picioare din lume. Cu ce dificultăți se confruntă în viața de zi cu zi

Maci Currin are 21 de ani și este originară din Austin, Texas. Aceasta are o înălțime de 2 metri și 8 centimetri din care 1 metru și 32 de centimetri sunt doar picioarele.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Ce greutate trebuie să ai în funcție de înălțime, vârstă și gen. Cum calculezi greutatea ideală după acești parametri

Statura sa i-a adus anumite avantaje, dar și multe dezavantaje. Aceasta vorbește deschis despre problemele pe care le întâmpină în viața de zi cu zi.

„Întotdeauna am fost mai înaltă decât ceilalți colegi, încă de la grădiniță. Îmi amintesc când mă jucam în curte - cred că eram clasa a doua - și cineva m-a întrebat dacă sunt la generală, din cauză că eram înaltă”, relatează tânăra.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„La acea vreme îmi uram înălțimea pentru că era singurul lucru pentru care copiii mă puteau viza. „[Dar] un avantaj excelent ar fi că nimeni nu mai este ca mine. <<Sunt unică.>> Oamenii îmi spun adesea: <<Ești atât de frumoasă, faci modelling?>>” mai adaugă ea.

Citește și: Cuplul inedit care atrage toate privirile. Ea are 177,8 cm, el 91,44 cm. Ce spun despre diferența de înălțime

Potrivit unei surse, Maci deține recordul mondial pentru cele mai lungi picioare din lume. Cu toate acestea, tânăra primește multe comentarii negative în mediul online din cauza aspectului său.

„Este foarte dificil să-mi găsesc haine, iar mulți oameni mă compară cu personajele din filmele horror”, mărturisește Maci.

Citește și: Ritual inedit la începutul primăverii într-un sat transilvănean. Datează de 300 de ani. De ce se plimbă un sicriu

Este adesea ținta comentariilor răutăcioase ale străinilor, ceea ce îi afectează și viața sentimentală. Maci dezvăluie că este o adevărată provocare să întâlnească bărbatul potrivit. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că cei mai mulți pretendenți sunt mai scunzi decât ea, ceea ce îi stânjenește, iar în cele din urmă nu pot forma o legătură romantică: „Parcă le este rușine cu mine!”

Citește și: A murit cea mai înaltă femeie din lume. Ea avea 2,23 metri înălțime la vârsta de 20 ani. Cum arăta

De asemenea, tânăra se confruntă cu mari probleme când vine vorba de haine. Cu greu găsește ceva pe măsura ei, mai ales pantaloni.

Citește și: Afecțiunea pe care Adrian Minune o are. Care este motivul pentru care el nu a mai crescut în înalțime. Ce a spus fiica acestuia

„Cumpăr, în general, de la American Tall, dar nu au pantaloni lungi care să mi se potrivească. Trebuie să-i fac la comandă și costă în jur de 250 de dolari o pereche de blugi. Așa că am doar două perechi de blugi care mi se potrivesc bine”, mărturisește ea.

Citește și: Un infuencer celebru a trecut prin cea mai dureroasă operație din lume. Ce și-a dorit tânărul și cât a costat intervenția

Deși sunt unele situații greu de gestionat de o tânără la vârsta de 21 de ani, Maci spune că de-a lungul timpului a învățat să nu se lase copleștită și își dorește să devină un sprijin și pentru alții care îi împărtășesc experiența.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Cum a reacționat un bărbat când a văzut ce i-a gătit propria soție. Cuplul a devenit viral pe internet... Cum a reacționat un turist venit în vacanță în România, când s-a trezit în mijlocul unei pajiști pline cu vaci: „Aceea e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 26 septembrie 2024. Codrin a câștigat suma de 5.000 de lei Joi, 26.09.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x