Antena Căutare

O femeie fără mâini și fără picioare a uimit internauții atunci când le-a arătat cum se machiază. Imaginile sunt uluitoare

Recent, un videoclip postat pe platforma de TikTok a devenit viral după ce mai mulți oameni au rămas uimiți atunci când au văzut o tânără care se machiază, deși nu are nici mâini, nici picioare. Iată ca făcut tânăra imposibilul posibil.

Colaj femeie care se machiază fără mâini și fără picioare
O femeie fără mâini și fără picioare a uimit internauții atunci când le-a arătat cum se machiază. | Tik Tok

Briel Adams- Wheatley s-a născut cu o afecțiune genetică ce poartă denumirea de sindromul Hanhart și care afectează dezvoltarea membrelor. În prezent, tânăra are vârsta de 25 de ani și locuiește în Salt Lake City, Utah, Statele Unite ale Americii, acolo unde o familie americană a adoptat-o după ce părinții ei biologici originari din Brazilia au abandonat-o.

Tânăra cu o poveste de viață impresionantă nu se lasă pradă provocărilor cărora trebuie să le facă față zi de zi, ci chiar împărtășește pe pagina personală de Tik Tok momente din viața ei pentru a-i încuraja pe oameni că pot face ceea ce își propun atât timp cât există dorință și determinare.

Citește și: O femeie a mers la spital crezând că a i-a rămas un os blocat în gât. Ce au descoperit, de fapt, medicii

Iată cum i-a surprins Briel pe internauți atunci când le-a arătat rutina de make-up pe care o are și pe care o face fără mâini și fără picioare.

Cum se machiază tânăra fără mâini și fără picioare

Briel duce o viață cât se poate de normală, fiind căsătorită și având un câine pe care îl îngrijește cu mult drag și fără prea mult efort.

Printre videoclipurile pe care le postează aceasta în mediul online se regăsesc inclusiv filmări în care tânăra dansează, spre uimirea tuturor.

Într-unul dintre videoclipurile postate, Briel le-a arătat utilizatorilor platformei care sunt pașii de machiaj pe care îi urmează pentru a obține un look reușit, iar aceștia au fost cu adevărat impresionați.

Look-ul pe care l-a ales este inspirat de Ariana Grande, iar faptul că a putut să-l realizeze fără mâini și fără picioare i-a lăsat fără cuvinte pe mulți.

Inițial, aceasta a început rutina ei de machiaj prin a face o rotire pentru a se apropia de telefonul cu care se filma și prin a scoate fond de ten din sticlă cu ajutorul gurii prin apăsarea pompiței speciale a produsului.

Cu ajutorul unei pensule pe care a sprijinit-o între propriul umăr și masă, acesta a aplicat uniform pe față tot fondul de ten din pensulă.

Pentru următorul pas, a folosit o altă pensulă pe care a sprijinit-o la fel, între umăr și masă, și a aplicat ușor blush-ul pe obraji, mișcându-și capul cu dexteritate.

Cel de-al treilea pas a fost de-ași aplica pudră sub ochi, bineînțeles, cu o altă pensulă, prin aceleași mișcări de rotire a feței.

Citește și: Bebelușul pietrificat care a stat 56 de ani în burta mamei. Cum a fost posibil cazul uluitor și ce s-a întâmplat cu femeia

După ce a terminat machiajul feței a trecut la machiajul ochilor și a ales o altă pensulă mai mică pentru a-și aplica fardul de pleoape. Mișcările se repetă, dar faptul că ea a reușit să se machieze în acest fel, i-a uimit cu adevărat pe internauți.

La ochi a aplicat inițial culoarea maro deschis și apoi cu o altă pensulă mult mai subțire a adăugat și puțin negru în colțul extern al ochiului.

Cea mai mare supriză a fost atunci când internauții au văzut cum aceasta și-a făcut câteva linii de tuș grafice cu ajutorul unei pensule extrem de subțire. Liniile grafice au nevoie de o mare precizie și atenție și nu toată lumea are dexteritatea necesară pentru o aplicare corectă.

După ce a terminat și machiajul ochilor, tânăra a trecut la buze pe care le-a făcut cu un creion și un ruj în aceeași manieră în care și-a aplicat și restul produselor, mai exact, cu sprijinirea acestora între umăr și masă.

La final, Briel și-a aplicat o perucă, și-a schimbat hainele și a făcut o nouă prezentare a look-ului.

Citește și: O femeie a născut de 3 ori într-un an, dar copiii nu sunt tripleți. Cazul nu este unic, dar este destul de rar. Cum este posibil

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Internauții au reacționat imediat, văzând imaginile uluitoare:

„Te adminr, ești atât de puternică”, „Am mâini, dar tu ești mai bună decât mine la făcut tușul. Ești foarte frumoasă!”, „Ești așa de talentată și frumoasă!” sunt doar câteva dintre comentarii.

Cât costă serviciile de curățare performate de o menajeră nud. Ce presupune experiența bizară... Ce a putut să găsească o mamă în caserola cu carne de pui, luată din supermarket. A scos imediat telefonul și a fotograf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x