Antena Căutare

Prima maşină zburătoare! A fost construită de o companie din Israel. Când va fi scoasă la vânzare

Prima maşină zburătoare a fost construită de către o companie din Israel. Dacă până acum vedeam aşa ceva doar în filme, vehiculul chiar va putea fi folosit din 2020.

Prima maşină zburătoare a fost construită de către o companie din Israel. Dacă până acum vedeam aşa ceva doar în filme, vehiculul chiar va putea fi folosit din 2020.

15 ani. De atât a avut nevoie o companie din Israel pentru a creea maşina zburătoare Cormorant. Aeronava pe 4 roţi, ce pare desprinsă din filmele de ficţiune, poate transporta greutăţi ce cântăresc chiar şi o jumătate de tonă.

Este de mărimea unei maşini, decolează în poziţie verticală şi poate livra pachete, de exemplu, de 500 de kilograme şi mai mult, pentru o distanţă de 50 - 70 de kilometri dus - întors care, din nou, este fără precedent.

Dezvoltatorii de la Urban Aeronautics spun că vehiculul va putea fi folosit în scop miliar pentru că poate opera cu uşurinţă într-un mediu ostil. Şi deja caută metode prin care ar putea îmbunătăţi uimitoarea maşină zburătoare.

Nu exclud să pun un pilot şi un pasager în această aeronavă. Va fi un alt pas înainte, bineînţeles. Şi da, acesta va fi o maşină personală care va decola vertical şi care ar fi la fel de sigură, sau mai sigură decât un elicoper. Ar fi un nou capitol şi începutul unei noi ere.

Vehiculul revoluţionar va fi pus în vânzare abi peste trei ani şi va costa nu mai puţin de 14 milioane de dolari.

Horoscopul zilei vine cu surprize pentru multe zodii! Taurii sunt plini de umor, dar nu toată lumea gustă din glumele lo... Cum îţi poţi afla ursitul de Bobotează. Ce trebuie să faci și de ce ar trebui să te ferești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x