Antena Căutare

Primul aeroport spatial din lume, gata de lansare!

Amatorii de senzatii tari vor avea curand o noua optiune: turismul spatial! Primul aeroport spatial privat din lume este gata in procent de 90%, se numeste Spaceport America si este situat in desert, in New Mexico.



O calatorie de doua ore si jumatate costa 200.000 de dolari, iar in momentul de fata exista deja o lista de asteptare in acest sens. 320 de persoane si-au facut deja rezervari pentru excursiile spatiale.

Potrivit El Mundo, profilul turistului spatial este unul foarte eterogen. Majoritatea oamenilor incantati de ideea unei excursii in spatiu sunt barbati (60%). Cel mai tanar astronaut este un tanar de 18 ani, iar cel mai in varsta are 89 de ani. Profesiile acestor oameni sunt, la randul lor, foarte variate. Printre acestia se numara iubitori in sporturi extreme, dar si oameni de stiinta, antreprenori, scriitori, piloti de curse comerciale sau pensionari.

Citeste si Jurnalul

FOTO: inhabitat.com

VIDEO! Harbor, cainele cu cele mai lungi urechi din lume... Vrei sa fii majordomul Reginei Angliei? Iata ce criterii trebuie sa indeplinesti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x