Antena Căutare

Protest neobisnuit: Arbitru, urmarit 13 km cu masina de jucatori!

Exista multe moduri de a protesta impotriva deciziilor unui arbitru, insa cel de fata depaseste orice inchipuire. Nemultumiti de maniera in care un "fluieras" a condus partida dintre echipa lor, Chianti Nord, si Avane (scor 0-2), doi jucatori amatori din Italia l-au urmarit pe acesta cu masina pe o distanta de 13 kilometri, fiind in cele din urma opriti de carabinieri, informeaza Gazetta dello Sport!

Potrivit sursei citate, cei doi jucatori, Marco Belli si Lorenzo Manetti, de la formatia Chianti Nord (categoria a treia), s-au urcat intr-o masina la finalul partidei si au urmarit automobilul condus de arbitru, ei abandonand cursa doar dupa sosirea carabinierilor. In plus, Belli l-a insultat si amenintat pe "central" imediat dupa incheierea jocului.

Arbitrul, care a fost nevoit sa faca manevre periculoase pentru a evita contactul cu masina urmatorilor, i-a chemat in ajutor pe politisti.

Pentru fapta lor, jucatorii au fost suspendati mai mult de un an, Belli pana pe 30 iunie 2012, iar Manett pana la data de 30 iulie 2012.

Sursa: Jurnalul National

Foto: telegraph.co.uk

aa... VIDEO! 30 de concurenti au participat la Miss Travestit, in Thailanda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x