Căutare Live

Puștiul a venit la magazin cu părinții, dar minunea s-a întâmplat când el a găsit un pian! Toată lumea a uitat de cumpărături!

Un puști de doar nouă ani a mers la cumpărături alături de părinții săi, doar că printr-un simplu gest a reușit să hipnotizeze tot magazinul!

Un puști de doar nouă ani a mers la cumpărături alături de părinții săi, doar că printr-un simplu gest a reușit să hipnotizeze tot magazinul!

Jake a găsit un pian la centrul comercial în care venise cu părinții săi și, fiindcă nu s-a putut abține, s-a așezat și a început să ofere celor prezenți un spectacol grandios de muzică!

Vorbim despre un puști care încă de la vârsta de cici ani a început să ia lecții de pian. Timpul a trecut de la întâmplarea din magazin și la doar 10 ani, Jake și-a făcut deja debutul muzical alături de Saddleback College Orchestra din California.

Și talentul i-a asigurat cheia către succes, căci puștiul a câștigat numeroase premii în cadrul unor competiții internaționale.

O tânără a cerut pe internet rețete noi pentru soțul său, dar lucrurile au luat-o razna imediat! Ce mesaje a primit femeia

Totuși, clipul video realizat atunci când a făcut spectacol în magazin este viral în toată lumea, aducând tuturor un strop de magie muzicală!

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri