Antena Căutare

Reîncarnare, călătorie în timp sau pură asemănare. Două cazuri celebre care au pus omenirea pe jar!

Mulți dintre noi credem în reîncarnare. Alții sunt convinși că există posibilitatea de a călători în timp. Dar cei mai mulți sunt neîncrezători în asemenea ipoteze, motiv pentru care vă oferim două exemple absolut fascinante, care îi au ca protagoniști pe Mesut Ozil, un fotbalist celebru de la Arsenal Londra, și Jennifer Lawrence, actriță recompensată cu un premiu Oscar

Mulți dintre noi credem în reîncarnare. Alții sunt convinși că există posibilitatea de a călători în timp. Dar cei mai mulți sunt neîncrezători în asemenea ipoteze, motiv pentru care vă oferim două exemple absolut fascinante, care îi au ca protagoniști pe Mesut Ozil, un fotbalist celebru de la Arsenal Londra, și Jennifer Lawrence, actriță recompensată cu un premiu Oscar.

Cei doi sunt figuri arhi-cunoscute, acesta fiind motivul pentru care au ajuns să fie subiectele unei investigații făcute de specialiști în reîncarnare. Potrivit acestora, cele două persoane au mai trăit și în alte vremuri, nu foarte îndepărtate.

Mesut Ozil este reîncarnarea celebrului creator al uzinelor Ferrari, Enzo, iar Jennifer este copia fidelă a actriței egiptene Zubaida Tharwat. În ambele situații, asemănarea este incredibilă și ne face să ne gândim de două ori înainte de a spune că nu credem în teoriile mai puțin obișnuite.

Singurul loc din lume în care poți lua masa cu... girafele. Animalele bagă capul prin ferestrele deschise și se servesc.... Cel mai friguros loc de pe Pământ. Temperaturile ajung la peste -71 de grade, telefoanele mobile nu mai funcționează, da...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x