Antena Căutare

România se unește cu Basarabia în fața ei! EA este EROINA din videoclipul Carla’s Dreams, ”Sub pielea mea”!

Nu există român sau moldovean care să nu fi fredonat măcar o dată refrenul melodiei ”Sub pielea mea”.

România se unește cu Basarabia în fața ei! EA este EROINA din videoclipul Carla’s Dreams, ”Sub pielea mea”!
Eroină | BR Films

Nu există român sau moldovean care să nu fi fredonat măcar o dată refrenul melodiei ”Sub pielea mea”. ”Hop, #eroină/ Hop, hop, #eroină/ Hop, #eroina mea// M-ai mințit cu vorbele / Mi-ai schimbat hotarele”, vă sună atât de familiar, nu? Și nu numai melodia a făcut ravagii printre ascultători, ci și videoclipul piesei. Un videoclip care mizează pe senzualitate și în care protagonistă este o moldoveancă superbă.

Superba şatenă care a filmat scene erotice în videoclipul piesei “Sub pielea mea”, este un fotomodel din Republica Moldova, pe nume Victoria. Pe Facebook, se ascunde sub pseudonimul Wika Wikiss. Frumoasa şatenă a povestit pentru Kankan.md cum a fost la casting şi cum a ajuns să se dezbrace în videoclipul care azi are milioane de vizualizări pe YouTube.

De la tocilară la bestie în pat

Toți privitorii au asistat la transformarea ei: de la tocilara cu fustă peste genunchi s-a transfigurat într-o ”bestiie”. Când au ajuns în dormitor, au ieşit scântei şi păreau că ar face parte din distribuţia controversatei pelicule “Fifty shades of grey”. S

“A fost ceva spontan pentru mine, am citit anunțul, am selectat câteva poze și le-am trimis. Simplu de tot. Nu pot să zic că nu m-a incomodat scenariul. A fost o provocare pentru mine și o barieră pe care am putut să o depășesc, cu ajutorul echipei, desigur. Mai ales că piesa chiar din prima mi-a intrat sub piele”, a povestit Victoria pentru sursa citată.

Victoria este superbă

Tânăra este studentă în ultimul an la Facultatea de Limbi Străine, iar în prezent face practică la o firmă de publicitate. Pe partenerul ei din videoclip îl cheamă Cristian Perepeliuc, este actor şi vine tot din Republica Moldova.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șapte secrete ale frumoasei moldovence. Cum se descrie EROINA:

  • Ascult muzică foarte diversă, de toate câte un pic, dar nicidecum nu ascult manele. Cel mai mult îmi plac jazz-ul şi house-ul.
  • O admir foarte mult pe Rihanna, pentru că are curajul să-şi schimbe încontinuu stilul şi niciodată nu a eşuat
  • Citesc cel mai mult cărţi psihologice
  • Aş dori să vizitez Parisul, care pentru mine este un simbol al artei
  • Îmi plac filmele "Takers", "Limitless", iar cel mai frumos film realizat vreodată despre relaţia dintre doi îndrăgostiţi este "9 1/2 weeks"
  • Când mă aflu cu un băiat, mă uit mai întâi la încălţămintea sa, la mâini, cât de îngrijită îi este faţa şi, desigur, la stilul său vestimentar. Nu îmi plac băieţii care au prea mult grijă de ei, adică îşi pensează sprîncenele sau utilizează fond de ten, totul trebuie să fie în limita normalului.
  • Fac zilnic sport timp de 40 de minute. Sâmbătă şi duminică, dacă nu îmi este lene, mă duc la sală.
  • Sursă: Kankan.md
E haiduc și e vestit, Daniel cel voinic! Milionarul care trăieşte în dubă şi se bărbiereşte cu toporul... Siria. Istoria înainte și după ISIS. Imagini cutremurătoare cu clădiri și monumente istorice distruse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x