Antena Căutare

Rușii amenință: "Vom spune totul despre extratereștrii!"

Rusia îi adresează președintelui Statelor Unite al Americii, Barack Obama, un îndemn, declarând că a venit timpul ca omenirea să afle adevărul despre existența extratereștrilor.  

Rusia îi adresează președintelui Statelor Unite al Americii, Barack Obama, un îndemn, declarând că a venit timpul ca omenirea să afle adevărul despre existența extratereștrilor.

Rușii spun că dacă americanii nu vor lua în considerare acest anunț, atunci Kremlinul se vede nevoit să își asume această sarcină, potrivit europeanknightsproject.com.

Subiectul este cunoscut deja. Rusia a mai făcut astfel de afirmații și în urmă cu aproximativ 2 ani. În 2012, după filmarea unui interviu, Dimitri Medvedev a continuat să răspundă la unele întrebări sensibile legate de extratereștri, crezând că microfonul său a fost închis.

Astfel, întregul dialog a fost înregistrat. Medvedev a fost întrebat atunci dacă „președintelui îi este înmânat, odată cu valiză nucleară, și un dosar secret ce cuprinde informații despre extraterestri”.

Acesta a răspuns, fără să stea prea mult pe gânduri: „Odată cu valiza ce conține și codurile de lansare a focoaselor nucleare, președintele primește, de asemenea, și un dosar ultra-secret, care conține informații despre ființele extraterestre care ne-au vizitat planeta (…)

Nu vă voi spune câți extratereștri se află în prezent printre noi, pe Pământ, deoarece acest lucru ar cauza panică (…) Ce putem spune destul de sigur este că, din semnalele care apar până în prezent, Kremlinul va face singur acest pas, fără ezitare, în curând”.

Fotografia care a înnebunit internetul. Cum poți fura cu poliția lângă tine!... S-a SINUCIS și a transmis totul LIVE, pe internet. Imaginile au fost înfiorătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x