Căutare Live

Să vezi și să nu crezi! Un elefant joacă o partidă de șah cu un șoricel, iar omenirea îi privește cu atenție! Un singur detaliu scapă tuturor!

Doi artiști și-au unit forțele pentru a oferi publicului ceva cu adevărat surprinzător! Cine ar fi crezut că așa ceva este posibil și totul a ieșit din mâna unor omuleți?

Imaginile au devenit virale pe internet

Doi artiști și-au unit forțele pentru a oferi publicului ceva cu adevărat surprinzător! Cine ar fi crezut că așa ceva este posibil și totul a ieșit din mâna unor omuleți?

Ray Villafane a făcut echipă cu Sue Beatrice și au realizat poate cel mai tare proiect de sculptură în nisip.

A avut parte de surpriza vieții lui. A găsit un sicriu plutind, l-a tras la mal iar când l-a deschis a avut un șoc din care nu putea să-și mai revină

Artiștii au construit astfel un elefant gânditor, ce stă la o masă de șah. Adversarul său, un șoricel curajos, îl privește plin de încredere.

Sculptura este plină de detalii surprinzătoare

Te uiți la sculptura de nisip și parcă tot nu îți vine să crezi că personajele n-au viață. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Deocamdată nu am aflat cine a câștigat partida de șah, dar cu siguranță elefantul și șoricelul de nisip au câștigat multe victorii la capitolul apreciere.

Copil pedepsit în mod înfiorător! A fost lăsat pradă animalelor sălbatice chiar de către părinţii săi!... Veste mare pentru Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte, în Malaezia...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri