Antena Căutare

Să vezi și să nu crezi! Un elefant joacă o partidă de șah cu un șoricel, iar omenirea îi privește cu atenție! Un singur detaliu scapă tuturor!

Doi artiști și-au unit forțele pentru a oferi publicului ceva cu adevărat surprinzător! Cine ar fi crezut că așa ceva este posibil și totul a ieșit din mâna unor omuleți?

Să vezi și să nu crezi! Un elefant joacă o partidă de șah cu un șoricel, iar omenirea îi privește cu atenție! Un singur detaliu scapă tuturor! Galerie
Imaginile au devenit virale pe internet

Doi artiști și-au unit forțele pentru a oferi publicului ceva cu adevărat surprinzător! Cine ar fi crezut că așa ceva este posibil și totul a ieșit din mâna unor omuleți?

Ray Villafane a făcut echipă cu Sue Beatrice și au realizat poate cel mai tare proiect de sculptură în nisip.

A avut parte de surpriza vieții lui. A găsit un sicriu plutind, l-a tras la mal iar când l-a deschis a avut un șoc din care nu putea să-și mai revină

Artiștii au construit astfel un elefant gânditor, ce stă la o masă de șah. Adversarul său, un șoricel curajos, îl privește plin de încredere.

Sculptura este plină de detalii surprinzătoare

Te uiți la sculptura de nisip și parcă tot nu îți vine să crezi că personajele n-au viață. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

Deocamdată nu am aflat cine a câștigat partida de șah, dar cu siguranță elefantul și șoricelul de nisip au câștigat multe victorii la capitolul apreciere.

Copil pedepsit în mod înfiorător! A fost lăsat pradă animalelor sălbatice chiar de către părinţii săi!... Veste mare pentru Ionuț Gologan, românul condamnat la moarte, în Malaezia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x