Antena Căutare

Schimbare istorică făcută de YouTube! De acum înainte nu o să mai fie la fel

Platforma video online YouTube a anunțat lansarea unei oferte de abonament permanent pentru vizualizarea de conținut fără publicitate.

Platforma video online YouTube a anunțat lansarea unei oferte de abonament permanent pentru vizualizarea de conținut fără publicitate.

Oferta se numeşte Red YouTube şi va fi lansată în SUA pe 28 octombrie, la un preț de 9,99 dolari pe lună, conținutul rămânând accesibil în mod gratuit numai cu adaos de publicitate.

Gigantul video online, care susține că are peste un miliard de utilizatori în întreaga lume, a anunțat, de asemenea, lansarea unei noi aplicații, YouTube Music, care va oferi catalog de videoclipuri ale artiștilor. Aceasta aplicație va fi legată de magazinul online Google Play, a menționat compania.

"YouTube Red marchează o evoluție în dorința de a oferi fanilor mai multe opțiuni și conținutul pe care ei îl apreciază, precum și o utilizare mai plăcută", a comentat Robert Kyncl, director operațional al YouTube.

Red YouTube permite abonaților să salveze videoclipurile pe computerul personal sau pe smartphone pentru a le vizualiza mai târziu, chiar și fără conexiune la Internet.

HA-HA-HA! Cum arată cel mai mic parc din lume! Ţi-e imposibil să te plimbi... Cum făceau femeile sport, acum 70 de ani? Sălile de fitness de atunci te vor lăsa mască! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x