Antena Căutare

Şedinţă foto VIRALĂ! Reacţia unei tinere nemulţumite de pozele făcute de un fotograf profesionist: “Eram atât de nervoasă. Nu mi-am dat seama niciodată de cât de grasă sunt”

O tânără din Texas a postat pe pagina de Facebook o galerie foto cu câteva imagini de la o şedinţă care i-a schimbat viaţa. 

O tânără din Texas a postat pe pagina de Facebook o galerie foto cu câteva imagini de la o şedinţă care i-a schimbat viaţa.

În urmă cu câteva luni, Stephanie şi Arryn au decis să realizeze o şedinţă foto pentru ca iubirea lor să le rămână amintire. Când au primit pozele, cei doi au vrut să facă plângere. “Eram atât de nervoasă. Nu îmi venea să cred”, povesteşte tânăra.

De-a dreptul incredibil este faptul că aceste poze le-au schimbat viaţa: “Nu am realizat niciodată cât de grasă sunt şi că arăt aşa. Am crezut mereu că nu contează cum arăt şi că sunt frumoasă”.

Postate pe Facebook, fotografiile au devenit virale strângând zeci de mii de “Like”-uri şi peste 85.000 de “share”-uri, cei doi fiind felicitaţi pentru curajul, dar şi pentru iubirea pe care şi-o port unul altuia în ciuda felului în care arată.

SURSA FOTO: BOREDPANDA.RO

Cum a reacționat un tată atunci când copiii i-au luat ochelari speciali, ca să poată vedea culorile! Clipul face senzați... Afacere inedită pentru doi tineri români. Ce au câștigat la jocurile de noroc au investit în visul lor: "În România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x