Şedinţă foto VIRALĂ! Reacţia unei tinere nemulţumite de pozele făcute de un fotograf profesionist: “Eram atât de nervoasă. Nu mi-am dat seama niciodată de cât de grasă sunt”

O tânără din Texas a postat pe pagina de Facebook o galerie foto cu câteva imagini de la o şedinţă care i-a schimbat viaţa. 

O tânără din Texas a postat pe pagina de Facebook o galerie foto cu câteva imagini de la o şedinţă care i-a schimbat viaţa.

În urmă cu câteva luni, Stephanie şi Arryn au decis să realizeze o şedinţă foto pentru ca iubirea lor să le rămână amintire. Când au primit pozele, cei doi au vrut să facă plângere. “Eram atât de nervoasă. Nu îmi venea să cred”, povesteşte tânăra.

De-a dreptul incredibil este faptul că aceste poze le-au schimbat viaţa: “Nu am realizat niciodată cât de grasă sunt şi că arăt aşa. Am crezut mereu că nu contează cum arăt şi că sunt frumoasă”.

Postate pe Facebook, fotografiile au devenit virale strângând zeci de mii de “Like”-uri şi peste 85.000 de “share”-uri, cei doi fiind felicitaţi pentru curajul, dar şi pentru iubirea pe care şi-o port unul altuia în ciuda felului în care arată.

SURSA FOTO: BOREDPANDA.RO

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri