Antena Căutare

Sloganul: "Trăiesc viața ca sultanii!" Adrian "The Miracle" Minune și Florin Salam, personaje de documentar pentru BBC (VIDEO)

Adrian Minune, Florin Salam, dar şi alţi manelişti au devenit personajele principale într-un documetar realizat de BBC Two. Filmul se numeşte "New Gypsy Kings'' şi va fi difuzat în emisiunea "This World".

Adrian Minune, Florin Salam, dar şi alţi manelişti au devenit personajele principale într-un documetar realizat de BBC Two. Filmul se numeşte "New Gypsy Kings'' şi va fi difuzat în emisiunea "This World".

Fascinati de aceasta lume, juralistii britanici compara manele cu un fel de "rap", deoarece in versuri se vorbeste cel mai des despre bani, familie si mafioti. Desi comunitatea romă este marginalizată și săracă în toată Europa, iată că vedetele noastre au vieți luxoase.

Lumea maneliştilor români i-a facut curioşi pe jurnaliştii de la BBC Two. Primul pe care au vrut să-l cunoască e Adrian Minune.

"Sambata am avut cinci obligatii, duminica am avut patru. De maine o iau de la inceput. Asta este ritmul meu. Traim intr-o tara de 22 de milioane de locuitori si probabil ca sunt unul dintre cei mai iubiti lautari", spune, mândru, cel "tradus" de britanici "Adi the miracle".

Cântăreţul se mândeşte și cu o avere impresionantă. Castiga pana la 15.000 de lire sterline intr-o singura noapte. De aceea, postul de televiziune britanic a subliniat ca interpretii de manele "Traiesc viata ca sultanii!"

Adrian Minune locuieşte cu soţia lui, Cati, și cei trei copii ai săi.

"Am toale exclusiviste, pentru ca un artist, atunci cand apare. cred eu ca trebuie sa fie putin altfel decat toti ceilalti", mai spune, mândru, Adrian, în fața jurnaliștilor de la BBC.

"Îl iubesc, iar pentru asta aș îndura orice"! Povestea tinerilor pentru care un sărut a însemnat închisoare: &... Profeția teribilă a părintelui Iustin s-a înfăptuit: „12 luni de libertate şi vine urgia”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x