Antena Căutare

SOCANT! Un geniu din Rusia a dormit in casa cu 26 de femei moarte!

Anatoly Moskvina este numele rusului care a socat o lume intreaga. Considerat de foarte multi oameni un adevarat geniu, barbatul a dormit cu 26 de cadavre de femei in casa sa din Nizhny Novgorod, Rusia.

Profanatorul de morminte a costumat cadavrele in papusi sau ursuleti de plus. Anatoly Moskvina avea o preferinta in ceea ce priveste alegerea femeilor decedate: cauta tinere cu varste cuprinse intre 15-26 de ani.

Parintii acestuia au avut un soc atunci cand s-au intors acasa dintr-o vacanta si au vazut cum locuinta lor se aseamana cu un cimitir macabru.

Intervievati cu privire la persoana lui Anatoly Moskvina, vecinii l-au descris ca fiind un geniu. Omul cunoaste 13 limbi straine, este un istoric si jurnalist foarte apreciat.

Politistii l-au arestat, insa pentru ca nu a fost considerat un pericol pentru public, Anatoly Moskvina a fost eliberat. Inca nu s-a stabilit ce pedeapsa risca, scrie MSNBC.

Sursa: Antena3

FOTO: snoron.com

Vezi cum arata cea mai mare panza de paianjen din lume!... Troc de criza: Grecii pot plati biletele de avion si cu... capre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x