Antena Căutare

Sosia Simonei Halep, poveste de dragoste uluitoare, cu un bărbat în scaun cu rotile! Cum a cucerit-o. „Nu îi sunt îngrijitoare!”

Sosia Simonei Halep trăiește o poveste de dragoste uluitoare, cu un bărbat în scaun cu rotile. A decis să povestească tot, pentru ca lumea să nu o mai confunde cu „îngrijitoarea” soțului ei.

Sosia Simonei Halep, poveste de dragoste uluitoare, cu un bărbat în scaun cu rotile! Cum a cucerit-o. „Nu îi sunt îngrijitoare!” Galerie
Sosie Simonei Halep, Kellie, și soțul ei, Michael Olsen. | profimediaimages.ro

Michael Olsen, în vârstă de 35 de ani, a crezut că nu va mai trăi niciodată o poveste de iubire după ce a suferit, în 2007, un accident la locul de muncă, ce l-a lăsat paralizat de la mijloc în jos.

Însă, între el și Kellie, în vârstă de 34 de ani, care seamănă izbitor cu Simona Halep, a fost dragoste la prima vedere. Femeia l-a contactat, deoarece îi admira stilul de viață activ pe care îl are Michael, deși se află într-un scaun cu rotile.

Sosia Simonei Halep, poveste de dragoste uluitoare, cu un bărbat în scaun cu rotile! Cum a cucerit-o. „Nu îi sunt îngrijitoare!”

Sosie Simonei Halep, Kellie, și soțul ei, Michael Olsen.

profimediaimages.ro

Kellie, care își câștigă traiul făcând indicatoare și alte semne, acum măritată cu Michael, în Statele Unite ale Americii, a decis să își spună povestea de dragoste lumii întregi, deoarece s-a săturat ca oamenii să o confunde cu îngrijitoarea soțului ei.

Într-o serie de imagini pe care le-au făcut publice, sosia Simonei Halep și soțul ei apar distrându-se la un concert, făcând antrenamente la sală sau plimbări ținându-se de mână și chiar dansând la nunta lor.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea mai multe imagini cu sosia Simonei Halep și soțul ei.

Cercetătorii chinezi au dovedit că există două specii de panda roşu... O româncă de etnie romă, traficată la naștere, și-a întâlnit părinții după 25 de ani! Momentul, filmat! Cum i s-a schimb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x