Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Sosia Simonei Halep, poveste de dragoste uluitoare, cu un bărbat în scaun cu rotile! Cum a cucerit-o. „Nu îi sunt îngrijitoare!”

Sosia Simonei Halep trăiește o poveste de dragoste uluitoare, cu un bărbat în scaun cu rotile. A decis să povestească tot, pentru ca lumea să nu o mai confunde cu „îngrijitoarea” soțului ei.

Sosie Simonei Halep, Kellie, și soțul ei, Michael Olsen.

profimediaimages.ro

Michael Olsen, în vârstă de 35 de ani, a crezut că nu va mai trăi niciodată o poveste de iubire după ce a suferit, în 2007, un accident la locul de muncă, ce l-a lăsat paralizat de la mijloc în jos.

Însă, între el și Kellie, în vârstă de 34 de ani, care seamănă izbitor cu Simona Halep, a fost dragoste la prima vedere. Femeia l-a contactat, deoarece îi admira stilul de viață activ pe care îl are Michael, deși se află într-un scaun cu rotile.

Sosia Simonei Halep, poveste de dragoste uluitoare, cu un bărbat în scaun cu rotile! Cum a cucerit-o. „Nu îi sunt îngrijitoare!”

Kellie, care își câștigă traiul făcând indicatoare și alte semne, acum măritată cu Michael, în Statele Unite ale Americii, a decis să își spună povestea de dragoste lumii întregi, deoarece s-a săturat ca oamenii să o confunde cu îngrijitoarea soțului ei.

Într-o serie de imagini pe care le-au făcut publice, sosia Simonei Halep și soțul ei apar distrându-se la un concert, făcând antrenamente la sală sau plimbări ținându-se de mână și chiar dansând la nunta lor.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea mai multe imagini cu sosia Simonei Halep și soțul ei.

Recomandari