Antena Căutare

Civilizație pe uliță! Stații de autobuz "ca-n Dubai", într-o comună din Prahova: Au aer condiționat și uși automate

Locuitorii din Brazi, Prahova, au la ei în comună cele mai moderne stații de transport public, nu doar din județ, ci și din țară. Este vorba de 11 stații de transport public, amplasate în satele comunei Brazi, pentru navetiști, denumite, mai în glumă, mai în serios, "ca-n Dubai".

Locuitorii din Brazi, Prahova, au la ei în comună cele mai moderne stații de transport public, nu doar din județ, ci și din țară. Este vorba de 11 stații de transport public, amplasate în satele comunei Brazi, pentru navetiști, denumite, mai în glumă, mai în serios, "ca-n Dubai".

Fiecare stație este dotată cu instalație de climatizare, uși automate, iluminare de tip LED, monitoare pentru furnizarea informațiilor de interes local, dar și camere video de supraveghere împotriva actelor de vandalism.

”Nu am fost în Dubai ca să văd cum arată stațiile de autobuz de acolo, dar am văzut fotografii cu acest model și mi-a plăcut", declara primarul comunei Brazi, Radu Leonaș, potrivit publicației locale observatorulph.ro, chiar înainte ca acestea să fie date în folosință.

Civilizație pe uliță! Stații de autobuz "ca-n Dubai", într-o comună din Prahova: Au aer condiționat și uși automate

*Modelul care l-a inspirat pe primarul din Brazi

Investiția pentru cele 11 stații, suportată de la bugetul local, a fost de aproximativ 100.000 de euro.

Primăria Brazi este comuna cu cel mai mare buget din Prahova, datorită taxelor și impozitelor care provin de la rafinăria Petrobrazi aparținând companiei OMV Petrom, în 2018 fiind estimate venituri de peste 24 de milioane de lei.

Semn divin sau întâmplare bizară?! Ce a descoperit un bărbat într-un buștean crăpat! Oamenilor nu le-a venit să creadă c... Spectacol al naturii pe Litoral românesc. Milioane de meduze au fost aduse la mal de curenţii calzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x