Antena Căutare

Statul ofera post plătit cu 13.000 de lei. Cine poate candida

Se caută arhitect-șef al municipiului Iași! Postul a fost scos a treia oară la concurs, după ce singurul candidat viabil pentru această funcâie a picat de două ori examenul!

S-a scos la concurs post la stat cu salariu de 13.000 de lei! Ce trebuie să știe candidații interesați

Se caută arhitect-șef al municipiului Iași! Postul a fost scos a treia oară la concurs, după ce singurul candidat viabil pentru această funcâie a picat de două ori examenul!
Potrivit ziaruldeiasi.ro, funcția de arhitect-șef este una dintre cele mai bine plătite, urmând imediat ca salariu supă primar, viceprimar și secretar.

Salariu brut lunar ajunge la 13.363 lei, ceea ce înseamnă 8000 lei net. Candidatul care nu a trecut de examenul de concurs este actualul arhitect-șef, Alexandru Mustiață. Acesta a primit nemulțumiri din partea primarului Chirică, motiv pentru care a fost mutat cu jobul la Inspectoratul de Stat în Construcții.

Cine este interesat și consideră că se califică pentru acest post, trebuie să știe că recrutările se fac de către Agenția Națională a Funcâionarilor Publici, iar examenul se va desfășura pe 28 mai, la București, potrivit ziaruldeiasi.ro

Cod roșu în România! O tornadă cu o forţă uriaşă a declanşat alertă în judeţul Călăraşi!... Născută dependentă de droguri, părinții s-au descotorosit de ea. Asistenta care a îngrijit-o i-a schimbat viața fetiței ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x