Antena Căutare

Surpriza vieţii lui! Mesajul emoţionant primit de un poliţist pe NOTA DE PLATĂ de la un restaurant! “Îmi doresc să…”

Un poliţist a avut parte de surpriza vieţii lui când a primit nota de plată de la un restaurant. Ce scria pe hârtie?!

Un poliţist a avut parte de surpriza vieţii lui când a primit nota de plată de la un restaurant. Ce scria pe hârtie?!

Cea mai mare dorinţă a unui băieţel de 8 ani pe nume Noah, SUA, este să devină poliţist, motiv pentru care a decis ca de fiecare dată când întâlneşte unul să stea de vorbă cu el. Într-o după-amiază, copilul a văzut un agent stând la masa unui restaurant şi cum n-a avut curaj să-i vorbească, i-a cerut ospătarului să-l lase să scrie un mesaj pe nota de plată a acestuia.

"Vreau să fiu ca tine, când voi fi mare. Îţi mulţumesc pentru efortul în slujba comunităţii", scris în mesajul copilului. Poliţistul a rămas mirat şi l-a întrebat pe ospătar cine a scris asta, scrie AOL.com.

După ce a aflat că e vorba de băieţel, cei doi au făcut şi o poză ca amintire. "Ne-ai topit inimile. Sprijinul tău înseamnă enorm pentru toţi cei care lucrează în Poliţie", au scris pe Facebook colegii poliţistului Benitez, după ce au auzit povestea copilului.

După ce soţia i-a murit de cancer, a scris mesaje de dragoste și le-a aruncat în mare. Ce a făcut femeia care le-a găsit... Cel mai lung pod pietonal din lume a fost inaugurat. 494 de kilometri şi o înălţime de 85 de metri. Opt tone de cabluri ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x