Antena Căutare

Templul tuturor religiilor, locul unde creștinul e „acasă” cu musulmanul, evreul și budistul!

Pare greu de crezut, dar undeva în lume există ceea ce se numește „Templul tuturor religiilor”. Aici orice om credincios se poate simți ca „acasă”.

Pare greu de crezut, dar undeva în lume există ceea ce se numește „Templul tuturor religiilor”. Aici orice om credincios se poate simți ca „acasă”.

Impresionanta construcție se află în Kazan (Rusia) și este opera unui artist ce a vrut să aducă religiile lumii mai aproape una de alta.

A stat omul, s-a gândit și i-a venit ideea să facă un templu, respectând elementele de arhitectură și de artă din fiecare religie în parte.

Însuși orașul Kazan este un pod de legătură între creștini și musulmani. Bogat în istorie, locul este unul dintre cele mai vechi orașe din lume, dar și o importantă atracție turistică.

Mai exact, turiștii preferă, după Moscova și Sankt Petersburg, să vină aici!

Artistul Ildar Khanov a studiat diferitele stiluri arhitecturale și a conceput un templu unde creștinii găsesc crucea și turla, musulmanii au semiluna, iar evreii se pot bucura de steaua lui David.

Culorile, formele și orice alt detaliu este respectat întocmai, pentru ca orice credincios, indiferent de religia sa, să se simtă ca „acasă”!

Totul a început după ce artistul și-a visat tatăl de mai multe ori. Acesta i-a cerut, în repetate rânduri, să construiască acest templu. Și visul a devenit realitate!

„În fond, religiile duc toate către același punct. Conflictele nu își au rostul, destinația finală e aceeași pentru toți”

Imagini ÎNFIORĂTOARE! O fetiță se juca în camera ei, când a observat ceva straniu cu păpușa: Părinții au fost șocați cân... S-a descoperit motivul pentru care MAMELE îşi ţin BEBELUŞII în mâna stângă! Toată lumea face asta fără să-şi dea seama...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x