Antena Căutare

Top 50 țări cu cele mai frumoase femei. Pe ce loc se clasează România

Următorul top prezintă care ar fi cele mai frumoase femei din lume, în urma celor mai comune răspunsuri primite în mediul online. Pe ce loc se află România.

fata romanca Galerie
Top 50 țări cu cele mai frumoase femei. Pe ce loc se clasează România | Profimedia

Piața globală a chirurgiei estetice a înregistrat o creștere impresionantă și a ajuns la 46,45 miliarde de dolari în 2023, cu o rată de creștere anuală compusă (CAGR) de 9,2% din 2022, scrie presa străină.

Citește și: Ea este femeia care nu se consideră destul de frumoasă pentru soțul cu 25 de ani mai în vârstă. Cum arată bărbatul

Top 50 țări cu cele mai frumoase femei. Pe ce loc se clasează România

Chirurgia estetică are scopul de a îmbunătăți aspectul fizic. Aceasta abordează probleme precum pielea deteriorată, ridurile și imperfecțiunile. Procedurile estetice includ botox, ridicarea obrajilor, peeluri chimice, chirurgia bărbiei, stomatologia cosmetică, dermabraziunea, ridicarea sprâncenelor și chirurgia pleoapelor. America de Nord a condus piața în 2022 și se preconizează că va fi regiunea cu cea mai rapidă creștere în perioada prognozată.

Citește și: Ce mai face și cum mai arată azi „păpușa de la Glina”. Adina Asăvoaiei a cucerit lumea cu frumusețea răpitoare

Piața chirurgiei estetice este stimulată de creșterea cererii pentru îmbunătățirea estetică, dezvoltările tehnologice și acceptarea tot mai mare a procedurilor cosmetice. Ca rezultat, Asia-Pacific, Europa de Vest, Europa de Est, America de Nord, America de Sud, Orientul Mijlociu și Africa joacă toate roluri semnificative pe piața globală. Cu chirurgia estetică devenind din ce în ce mai accesibilă și atractivă pentru un public mai larg, se preconizează că industria va continua să se extindă în anii următori.

Selectarea topului țărilor cu cele mai frumoase femei din lume a fost creată după examinarea numeroaselor discuții și dezbateri de pe Reddit. Astfel, țările care apar cel mai frecvent au fost luate în considerare. Aceste țări au fost apoi studiate în continuare în ceea ce privește frecvența chirurgiilor estetice, facilitățile și alte industrii legate de frumusețe, în care participarea femeilor este activ observată.

50. Republica Cehă

49. Ungaria

48. Polonia

47. Singapore

46. Morocco

45. Portugalia

44. România

43. Qatar

42. Chile

41. Austria

40. Țările de Jos

39. Republica Dominicană

38. Ucraina

37. Peru

36. Iordania

35. Kuwait

34. Israel

33. Suedia

32. Belgia

31. Elveția

30. Africa de Sud

29. Egipt

28. Malaesia

27. Filipine

26. Canada

25. Australia

24. UK

23. Liban

22. Iran

21. China

20. Arabia Saudită

19. Emiratele Arabe

18. India

17. Rusia

16. Turcia

15. Grecia

14. Spania

13. Taiwan

12. Franța

11. Argentina

10. Venezuela

9. Italia

8. Thailanda

7. Colombia

6. Germania

5. Mexic

4. Japonia

3. SUA

2. Brazilia

1. Coreea de Sud

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Filmuleț bizar, cu un urs care „pare fals”, a devenit viral. Grădina zoologică, acuzată de turiști că a îmbrăcat un om î... Testul care încurcă și cel mai perspicace om. Tu câte lemne vezi în imagine | Iluzie optică virală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x