Toți au crezut că este o imagine trucată! Un român a crescut un "porc mutant". Giorgio are peste 500 de kilograme și este, permanent, la dietă: "L-am adus în România, i-am făcut buletin de român"

Dacă aţi crezut că le-aţi văzut pe toate, v-aţi înşelat. Şi nu, nu este o imagine trucată. Giorgio, aşa cum îl strigă fermierul sucevean, este un porc special. La doar un an și patru luni, animalul atinsese deja 480 de kilograme. 

Dacă aţi crezut că le-aţi văzut pe toate, v-aţi înşelat. Şi nu, nu este o imagine trucată. Giorgio, aşa cum îl strigă fermierul sucevean, este un porc special. La doar un an și patru luni, animalul atinsese deja 480 de kilograme.

”Am în fermă un porc din rasa Marele Alb, în vârstă de 3 ani, ce atinge acum o greutate de 500-550 kilograme. Porcul cel mare de la mine din fermă se bucură de toată atenția mea, numele lui este Giorgio și am grijă să nu-i lipsească nimc. Așa cum și numele sugerează porcul Giorgio este italian, l-am adus de acolo pentru că am rămas impresionat de greutatea care poate să o atingă. L-am adus în România, i-am facut buletin de român, dar i-am păstrat originea italiană (...)

Nu îi dau să mănânce atât cât ar trebui, îl țin la dietă, dacă se poate spune așa, pentru că potențialul lui de greutate este de 700-750 kilograme. Am grijă să nu ajungă la această greutate pentru că pot apărea probleme cu oasele și nu vreau să risc să-l pierd”, a povestit Vasile Coraciuc, pentru agrointel.ro

Ultimele știri