Antena Căutare

Trasă prin inel atât de uşor! Mirabela Dauer dezvăluie dieta cu care a slăbit 11 kilograme la „Star Chef”

Sâmbătă si duminică de la ora 12.00, la Antena Stars, Nicolai Tand și Maria Simion au invitată o nouă serie de vedete în bucătăria de la Star Chef.

Sâmbătă si duminică de la ora 12.00, la Antena Stars, Nicolai Tand și Maria Simion au invitată o nouă serie de vedete în bucătăria de la Star Chef.

Minodora, Mirabela Dauer si Nonis G își vor etala talentul culinar în încercarea de a demonstra cât sunt de pricepuți în bucătărie. Minodora își propune să câștige această competiție cu un desert delicios, Mirabela gătește celebra ei ciorbă de salată, iar Nonis G vrea să îi dea gata pe cei din platou cu o omletă...altfel.


Pentru că a primit numeroase complimente despre felul în care arată, dar si pentru că toată lumea a fost curioasă să afle cum a ajuns la aceste rezultate, Mirabela îi dezvăluie Mariei Simion secretul ei. “Am slăbit 11 kilograme in doi ani. Toți prietenii m-au întrebat cum am avut răbdare. Am mâncat normal, nu m-am abținut de la nimic, dar in fiecare dimineață fierb o lămâie întreagă si beau apoi apa cât pot eu de fierbinte. Am ajuns să mănânc un sfert din cât mâncam înainte”, a povestit Mirabela. Jurata emisiunii “Bravo, România!” povestește în această ediție ce părere are despre noua generație de artiști, ce îi place, ce nu îi place la ea, dar și despre lucrurile care o fac fericită și o ajută să se mențină in formă.

O fetiță a hrănit o cioară, dar pasărea i-a făcut cadou o adevărată comoară! Ce a primit copila în dar?... El este "Mowgli al României". A trăit doi ani în pădure, părăsit de părinţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x