În 1974, cercetătorii americani M.E. Wilson şi L.E. Mather au prezentat un studiu în care au vorbit despre „lipsa legăturilor dintre lungimea liniei vieţii şi data morţii”. Totuşi, în 1990, cercetătorii britanici au prezentat un studiu care vorbeşte despre lungimea liniei vieţii: „o puternică legătură statistică, îndeosebi pentru mâna dreaptă, şi vârsta morţii”
Întebarea este: care este adevărul ştiinţific ce stă în spatele acestor descoperiri?
În primul rând, este important să observăm că mulţi dintre cei care citesc în palmă şi cei care analizează în ziua de astăzi liniile din palmă fac precizări care dezmint teoria clasică care sugerează că longevitatea poate fi citită din lungimea liniei vieţii.
Chiar şi literatura cititului în palmă tratează faptul că mulţi dintre cei care mor de tineri au avut de fapt linia vieţii lungă, în vreme ce liniile scurte au fost observate în rândul celor care au murit la vârste înaintate.
Combinând această observaţie modernă cu faptul că au fost recunoscute variaţii între lungimile liniilor vieţii ca reprezentând anomalii minore fizice, putem înţelege faptul că este vorba în cele din urmă doar despre modul în care funcţionează biologia, scriu cei de la Noobz.ro.
Indiferent de strategiile de citire în palmă folosite, specialiştii recomandă ca aceste concepte şi teorii să fie tratate cu precauţie, pentru că din nefericire puţine dintre acestea au fost adoptate la nivel mondial şi puţine dintre ele au fost testate independent.
A rezistat 90 de minute fără smartphone. Tu cât poţi sta fără telefonul mobil? Studiul care arată în ce lume superficial... Ultima metodă în materie de furt! Îți ia cheia de la mașină fără să îți dai seama cum! (VIDEO)...