Antena Căutare

Semn divin sau întâmplare bizară?! Ce a descoperit un bărbat într-un buștean crăpat! Oamenilor nu le-a venit să creadă când au văzut totul

Semn divin sau întâmplare ciudată? Asta se întreabă oamenii dintr-un sat din Munţii Orăştie după ce, într-un buştean crăpat a apărut imaginea unei cruci mari. 

Semn divin sau întâmplare ciudată? Asta se întreabă oamenii dintr-un sat din Munţii Orăştie după ce, într-un buştean crăpat a apărut imaginea unei cruci mari.

Bărbatul care tăia bucata de lemn s-a minunat, apoi şi-a strigat soţia şi neamurile să vadă minunea. Omul pregătea rezerva de lemne pentru iarnă când s-a întâmplat totul. Are 56 de ani, lucrează de mic la pădure, dar se jură că aşa ceva nu a mai văzut.

Cu doar jumătate de oră înainte, omul nu-şi imagina vreo clipă ce avea să găsească. Pur şi simplu, într-o sâmbătă dimineaţa, îndemnat de vremea bună, a vrut doar să pregătească rezervele de lemn pentru la iarnă. Mai ales că-n Bucium, sat de munte, iernile sunt grele.

Oameni din toată localitatea au venit să vadă semnul divin. Nu doar că a apărut o cruce, dar simbolul creştin este mare şi foarte bine conturat. De fapt, imaginea crucii are şi altă textură şi seamănă cu scoarţa fagului.

Apariţia acestui semn al Sfintei Cruci este un semn bun pentru gospodăria în care apare şi pentru comunitate, în general, dar eu, sincer să fiu, cred că este şi un avertisment de la Dumnezeu. Ne transmite într-o oarecare măsură că nu a uitat de noi, dar în acelaşi timp ne spune că trebuie să devenim un pic mai buni uni cu alţii, mai înţelegători, mai răbdători şli în special mai uniţi.

Sunt o minune! Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă în corpul unui bebeluş în prima oră de viaţă?... Civilizație pe uliță! Stații de autobuz "ca-n Dubai", într-o comună din Prahova: Au aer condiționat și uși aut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x