Antena Căutare

Un bărbat s-a însurat cu propriul smartphone! De la ceremonie nu a lipsit inelul - VIDEO

Pentru mulţi oameni, pasiunea pentru tehnologie trece dincolo de orice imagnație. Smartphone-ul este mai important decât partenerii de viaţă sau chiar părinţii. Un bărbat a decis că îșidorește mai mult de la propriul telefon. 

Pentru mulţi oameni, pasiunea pentru tehnologie trece dincolo de orice imagnație. Smartphone-ul a devenit mai important decât partenerii de viaţă sau chiar părinţii.

Un bărbat a decis că își dorește mai mult de la propriul telefon. Așadar, a decis să se căsătorească cu acesta la Las Vegas, iar de la ceremonie nu a lipsit nici inelul.

„Ne uităm la smartphone pentru a găsi liniştea, pentru a ne clama, pentru a adormi, pentru a ne uşura mintea, iar pentru mine despre asta este vorba într-o relaţie”, a declarat „mirele”, Aaron Chervenak.

„Într-un anumit sens, smartphone-ul a fost cea mai lungă relaţie a mea. De aceea am decis că trebuie să văd cum este să te căsătoreşti cu un telefon”, a adăugat bărbatul.

De teamă că i-ar fi fost refuzat acest vis, Chervenak a mers în locul în care au loc cele mai bizare nunţi: Las Vegas.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Video! Motivul real pentru care geamurile avioanelor sunt ovale! Când s-au introdus şi accidentele care au dus la aceast... Cântareața Carmen Chindriș își caută instrumentiști, pentru turneul din Rusia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x