Un bărbat s-a însurat cu propriul smartphone! De la ceremonie nu a lipsit inelul - VIDEO

Pentru mulţi oameni, pasiunea pentru tehnologie trece dincolo de orice imagnație. Smartphone-ul este mai important decât partenerii de viaţă sau chiar părinţii. Un bărbat a decis că îșidorește mai mult de la propriul telefon. 

Pentru mulţi oameni, pasiunea pentru tehnologie trece dincolo de orice imagnație. Smartphone-ul a devenit mai important decât partenerii de viaţă sau chiar părinţii.

Un bărbat a decis că își dorește mai mult de la propriul telefon. Așadar, a decis să se căsătorească cu acesta la Las Vegas, iar de la ceremonie nu a lipsit nici inelul.

„Ne uităm la smartphone pentru a găsi liniştea, pentru a ne clama, pentru a adormi, pentru a ne uşura mintea, iar pentru mine despre asta este vorba într-o relaţie”, a declarat „mirele”, Aaron Chervenak.

„Într-un anumit sens, smartphone-ul a fost cea mai lungă relaţie a mea. De aceea am decis că trebuie să văd cum este să te căsătoreşti cu un telefon”, a adăugat bărbatul.

De teamă că i-ar fi fost refuzat acest vis, Chervenak a mers în locul în care au loc cele mai bizare nunţi: Las Vegas.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri