Antena Căutare

Un bărbat și-a cumpărat un dulap la mâna a doua, dar a trăit un ȘOC! Ce comoară se ascundea înăuntru

german lingouri aurUn bărbat a vrut să profite de o ofertă și și-a cumpărat un dulap de bucătărie la mâna a doua, la un preț extrem de avantajos. Doar că odată ajuns acasă, omul a trăti un adevărat șoc atunci când a văzut ce a găsit înăuntru! Bărbatul a cerut imediat ajutorul Poliției!

Un bărbat a vrut să profite de o ofertă și și-a cumpărat un dulap de bucătărie la mâna a doua, la un preț extrem de avantajos. Doar că odată ajuns acasă, omul a trăti un adevărat șoc atunci când a văzut ce a găsit înăuntru! Bărbatul a cerut imediat ajutorul Poliției!

Un german care a găsit trei lingouri de aur într-un dulap de bucătărie la mâna a doua a decis că integritatea lui este mai importantă decât cei aproape 100.000 de dolari, cât valorau acestea, şi le-a predat autorităţilor, relatează marţi DPA.

Bărbatul a găsit cele trei lingouri, care cântăreau în total 2,5 kg şi aveau o valoare estimată de 83.500 de euro (97.500 de dolari), într-un dulap pe bucătărie pe care l-a achiziţionat printr-un schimb de mobilă, a declarat marţi o purtătoare de cuvânt a Ministerului de Interne din oraşul Bremen, din nordul Germaniei.

Un bărbat și-a cumpărat un dulap la mâna a doua, dar a trăit un ȘOC! Ce comoară se ascundea înăuntru

Lingourile se aflau într-un plic şi erau ascunse în spatele unui sertar şi probabil fuseseră acolo de decenii, a mai spus ea.

Purtătoarea de cuvânt a mai precizat că găsitorul, care a făcut descoperirea luna trecută, este eligibil pentru o recompensă de circa 2.500 de euro, potrivit Agerpres.

Cu ajutorul poliţiei, s-a stabilit că dulapul i-a aparţinut original unui bătrân înstărit care a trăit întreaga viaţă în aceeaşi casă. El a murit în luna martie, iar locuinţa lui a fost ulterior golită de piesele de mobilier.

Creștinii din întreaga lume, în stare de ȘOC! O profeție din Biblie tocmai s-a împlinit! Ce anunță... Un model susține că Putin a ordonat asasinarea ei. Planul DIABOLIC prin care ea urma să moară ca un șobolan – GALERIE FO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x