Antena Căutare

Un bărbat și-a cumpărat un garaj vechi, dar a descoperit o adevărată comoară atunci când făcea curat în el. Peste ce a dat

Un bărbat a decis să își cumpere un garaj ca să aibă mai mult spațiu de depozitare, încă când l-a deschis și s-a apucat de făcut curățenie a descoperit prin pungi o adevărată comoară. Omul s-a îmbogățit instant!

colaj foto cu Wade Venture si garajul cumparat de el Galerie
Bărbatul a descoperit o adevărată comoară în garajul cumpărat | sursa foto: Profimedia

Se spune că niciodată nu poți avea suficient de mult spațiu de depozitare. Tocmai de aceea, un bărbat a decis să nu își mai ticsească locuința cu tot felul de lucruri. A cumpărat un garaj, dar a rămas fără cuvinte atunci când a văzut peste ce comoară a dat.

Un bărbat și-a cumpărat un garaj vechi ca să aibă mai mult spațiu de depozitare, dar a descoperit o adevărată comoară în timp ce făcea curat. Peste ce a dat

Aceast este inedita întâmplare prin care a trecut un bărbat pe nume Wade Venture, în vârstă de 37 de ani, din Portland, Oregon (Statele Unite ale Americii). Omul a decis să cumpere un garaj vechi și abandonat, plin cu tot felul de vechituri, pentru a-l folosi ca spațiu de depozitare. Prețul i s-a părut convenabil, așa că l-a achiziționat pentru suma de 410 dolari. În scurt timp, omul s-a apucat de făcut curat și ordine printre mormanele de vechituri, pungi și cartoane. Totuși, în niciun moment, americanul nu s-a așteptat să dea peste o adevărată comoară.

Citește și: O tânără s-a mutat într-un garaj și mulți au râs de ea. Au rămas toți cu gurile căscate când au văzut cum arată interiorul

Articolul continuă după reclamă

În timp ce umbla prin lucrurile din garaj, omul a dar peste numeroase cutii în care se aflau haine de firmă. Lucrurile au fost estimate la o valoare de aproximativ 70.000 de dolari, cee ace l-a făcut pe Wade Venture mult mai bogat, chiar peste noapte.

„Am mai cumpărat garaje în trecut, dar o asemenea descoperire este cât se poate de rară”, a dezvăluit bărbatul, potrivit celor de la nypost.com.

Citește și: În timp ce curăța pământul, un fermier a găsit un „gunoi ruginit”. Când se pregătea să-l arunce, și-a dat seama ce era, de fapt

Printre obiectele găsite în respectivul garaj se aflau 400 cutii de pantofi de firmă și genți, dar și blănuri. A găsit inclusiv o pereche de pantofi Gucci și blănuri în valoare de 8.000 de dolari.

La scurt timp după ce a descoperit comoara din garaj, americanul a pus lucrurile la vânzare și așteaptă să se bucure de profitul făcut.

Omul și-a făcut un obicei din a cumpăra garaje vechi pentru a vedea peste ce lucruri poate să dea, dar susține că are și satisfacții. În 30% din situații găsește lucruri noi, iar în restul dă peste lucruri folosite, dar unele în stare chiar bună. Garajul cu pantofi Gucci a fost una dintre cele mai interesante și surprinzătoare descoperi pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

O femeie și-a comandat o ținută de pe TikTok, dar când a primit coletul i-a picat fața. Ce era în cutia adusă de curier,... O mamă a dezvăluit că își crește fetița ca să devină vrăjitoare. Ce face femeia, pentru ca cea mică să ajungă ghicitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x