Antena Căutare

Un bătrân în vârstă de 93 de ani a reușit să traverseze Statele Unite alergând. "Îmi doream să nu se termine"

Un bătrân în vârstă de 93 de ani a reușit o performanță incredibilă. Bărbatul, veteran de război, a reușit să traverseze Statele Unite, alergând 4.000 de kilometri, în aproape trei ani.

Un bătrân în vârstă de 93 de ani a reușit o performanță incredibilă. Bărbatul, veteran de război, a reușit să traverseze Statele Unite, alergând 4.000 de kilometri, în aproape trei ani.

Ernie Andrus a pornit la drum în octombrie 2013, din San Diego. În ciuda vârstei sale înaintate, veteranul a reușit să ducă planul la bun sfârșit, și în doi ani și zece luni a ajuns la destinație – pe insula St. Simon, din statul Geordia.

“Este minunat! Mă bucur că am terminat și mi-am atins țelul, dar îmi doream să nu se termine”, a declarat bărbatul la sosire.

Înainte să plece la drum, bărbatul și-a vândut toate proprietățile, inclusiv locuința sa din California, pentru a face rost de bani pentru călătorie.

Cu ocazia acestei curse speciale, el a vrut să strângă bani pentru recondiționarea unei ambarcațiuni folosită de Aliați în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, chiar el fiind medic pe o navă similară. El vrea să repare nava din Indiana și să o restituie Franței până în 2019, când se vor împlini 75 de ani de la Debarcarea din Normandia.

Momentul în care un tânăr sare cu coarda elastică și realizează că şi-a pierdut smartphone-ul - VIDEO... Caz de Cartea Recordurilor! O femeie susţine că este însărcinată în 17 luni și nu poate naște...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x