Antena Căutare

Bombă! Un „călător în timp” a venit din anul 3700 cu o avertizare colosală. Ce război cumplit ne paște

Un bărbat care pretinde că este „călător în timp” și că s-a întors din anul 3700 avertizează că va urma un război cumplit pe Pământ.

Un bărbat care pretinde că este „călător în timp” și că s-a întors din anul 3700 avertizează că va urma un război cumplit pe Pământ.

Potrivit acestui „călător în timp”, Mike, acest război va fi purtat între oameni și roboți.

Mike ar fi adus cu el din viitor o parte dintr-un robot pe care l-ar fi ucis cu propriile mâini. El ar fi adus această bucată de robot ca dovadă a misiunii sale fantastice.

Mike, care are origini grecești, a fost născut în Franța și a trăit accolo până la împlinirea vârstei de 14 ani, înainte de a se stabili în Canada. Acolo, el ar fi început să fie interesat de știință și ar fi ajuns să lucreze la o instituție numită „National Secure Laboratory of Canada”, la vârsta de 18 ani. El a precizat că a fost implicat în „numeroase misiuni secrete”.

„Am făcut experimente cu mașina timpului. Am trimis în viitor multe grupuri de călători în timp, dar și mulți călători individuali. Eu am călătorit cu un grup, în ani aleatorii. Însă, principalul nostru obiectiv a fost anul 3700”, a povestit Mike.

El a adăugat că a „călătorit” în timp până în anul 3700 de vreo 18 ori. În acest an, potrivit lui Mike, ar exista roboți ce arată la fel ca oamenii, precum și roboți militari puternici și înarmați – adevărate „mașinării de ucis”.

„În anul 3700 începe un război. Războiul între oameni și roboți. Acești roboți cu inteligență artificială ajung să își înțeleagă capacitățile și nu mai acceptă să servească oamenii. Vor să îi domine”, a spus „călătorul în timp”.

Însă, Mike nu a oferit detalii și despre cum a decurs acel război și cine l-a câștigat, în anul 3700.

Mike a generat comentarii critice, unul dintre cei care i-au urmărit declarația spunând că „avertismentul călătorului în timp” a fost cel mai stupid lucru pe care l-a întâlnit.

Incident straniu la metrou! O femeie a purtat pe umeri… o vulpe. „Când vrei o haină de blană, dar iubești animalele” – V... Uimitor! Ce s-a întâmplat după ce un medic a prescris pacienţilor săi bolnavi de plămâni o terapie prin cântec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x