Antena Căutare

Clipe de GROAZĂ într-un sat! Halloweenul a ajuns la un alt nivel! Nimeni nu a avut curaj să iasă pe stradă

Un „clovn ucigaș” asemănător cu cel din filmul horror „It” a terorizat localnicii unui sat galez, fugărindu-i pe stradă, făcându-și apariția la ferestrele locuințelor acestora ori sărind în fața mașinilor.

Un „clovn ucigaș” asemănător cu cel din filmul horror „It” a terorizat localnicii unui sat galez, fugărindu-i pe stradă, făcându-și apariția la ferestrele locuințelor acestora ori sărind în fața mașinilor.

Localnicii din Neath Port Talbot au fost înspăimântați marți de acel clovn misterios. Îmbrăcat cu un costum galben de clovn, cu o perucă roșie și ducând un balon roșu, acesta semăna izbitor cu monstrul Pennywise din filmul „It”, bazat pe romanul omonim scris de Stephen King.

Clipe de GROAZĂ într-un sat! Halloweenul a ajuns la un alt nivel! Nimeni nu a avut curaj să iasă pe stradă

Nu doar că a sărit în fața unor mașini, dar acest clovn a fugărit oameni pe stradă, îngrozindu-i. În plus, acesta ar fi apărut la ferestrele mai multor locuințe.

Anul trecut, un alt clovn „ucigaș”, care avea un topor, a ajuns în spatele gratiilor, timp de șase luni, după ce a fugărit o femeie însărcinată pe stradă, de Halloween. În spatele costumului se afla un adolescent.

Un copil de doar doi ani din Galaţi s-a urcat singur într-un autobuz. Urmarea e FABULOASĂ!... Halloween-ul l-ar putea UCIDE. Povestea băieţelului cu "nervi de sticlă": orice sperietură înseamnă moarte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x