Antena Căutare

Un hot britanic a devenit cel mai bun prieten al victimei sale

Un barbat din Marea Britanie a devenit foarte bun prieten cu cel care l-a atacat si i-a jefuit casa, relateaza Daily Mail. Will Riley si Peter Woolf, atacatorul lui, se imbratiseaza de fiecare data cand se intalnesc si au legatura de prietenie foarte puternica.

Cei doi au trecut peste conflictul pe care l-au avut in trecut si sunt cei mai buni prieteni. Prima lor intalnire a fost una extrem de neplacuta si de violenta.

Will Riley a fost lovit in cap cu o tigaie de actualul sau prieten care ii intrase in casa si a devenit agresiv cand a fost prins. Barbatii s-au luptat, s-au rostogolit pe scarile casei, iar Peter Woolf si-a lovit din nou victima, de aceasta data cu o oala din ceramica.

In cele din urma, hotul a fost prins, dar victima lui si-a revenit cu greu dupa eveniment si ii era teama sa stea in propria casa.

In inchisoare, Peter Wolf a participat la un program de reablitare in cadrul caruia trebuia sa isi revada victimele si sa le ceara scuze. Asa l-a reintalnit si pe Will Riley, care si-a revenit din punct de vedere psihic dupa ce a discutat cu acesta.

Dupa prima intalnire, cei doi s-au revazut constant, iar hotul, fost dependent de droguri, a inteles gravitatea faptelor sale si a devenit un cetatean responsabil.

Potrivit lui Will Riley, au ajuns sa fie foarte buni prieteni, sa se inteleaga bine si sa aiba o legatura speciala. Atunci cand se intalnesc, britanicii discuta despre orice.

Foto: Daily Mail

VIDEO! Aterizare pe viata si pe moarte: Un Hercule a trecut cu viteza mare la 5 metri de sol... Topirea ghetarilor duce la schimbari majore pe Pamant!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x