Antena Căutare

Un parc tematic din Franța a angajat pentru curățenie o echipă de... ciori!

Ciorile, adeseori lăudate pentru inteligența ridicată, au fost „dresate” pentru a aduna gunoiul într-un parc tematic din Franța!

Un parc tematic din Franța a angajat pentru curățenie o echipă de... ciori!
Ciori dresate să adune gunoiul | https://qz.com/1353949/crows-have-been-trained-to-pick-up-trash-in-a-french-park/amp/

Ciorile, adeseori lăudate pentru inteligența ridicată, au fost „dresate” pentru a aduna gunoiul într-un parc tematic din Franța!

Nicolas de Villiers, șeful parcului tematic istoric Puy du Fou din regiunea Vendée, vestul Franței, a declarat pentru agenția de știri AFP că o echipă de șase membri ai familiei Corvidelor a fost învățată să ridice bucăți mici de gunoi și mucuri de țigări și să le pună într-o cutie mică. De fiecare dată când depozitează o bucată de gunoi, cutia le oferă o recompensă gustoasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cercetările aduc frecvent în atenția publicului noi descoperiri despre cât de inteligente pot fi aceste păsări. Un studiu efectuat de Universitatea din Cambridge și de Universitatea din Auckland a constatat că ciorile din Noua Caledonie pot să creeze din memorie, ca și oamenii, unelte de bază (bețe cu cârlig și cu „țepi” făcute din frunzele unor plante).

Cercetătorii spun că "potrivirea modelului mental" permite ciorilor să transmită tradițiile de elaborare a instrumentelor generațiilor următoare.

Caz şocant. A mers la salon să îşi vopsească părul şi a plecat cu atac cerebral, după ce a stat ore întregi cu capul pe ... Scene HORROR! Șoferul a filmat cum un AVION ajunge pe autostradă! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x