Un ROBOT și-a atacat proprietara în timp ce aceasta dormea! A fost nevoie de intervenția paramedicilor

Nici vorba de science-fiction, se intampla cu adevarat: razboiul dintre om si masina a izbucnit deja, proprietara unui robot a fost atacata in timpul somnului!

Nici vorba de science-fiction, se intampla cu adevarat: razboiul dintre om si masina a izbucnit deja, proprietara unui robot a fost atacata in timpul somnului!

Fara sa-i treaca vreun moment prin minte ca va fi prima victima a confruntarii dintre om si cu tehnologia inventata de el, o coreanca in varsta de 52 de ani s-a simtit atat de obosita incat a atipit pe podea.

Roomba, robotul care-i curata dusumeaua in mod automat, a simtit ca este momentul sa riposteze si, fix l-a ora programata, a pornit procedura, asimiland parul femeii gunoiului pe care ar fi trebuit sa-l aspire si sa-l depoziteze in sac.

Femeia a fost trezita la realitate, in momentul in care era sa fie aproape scalpata. A intrerupt functionarea aspiratorului dar nu a putut sa-si scoata parul din aparat prin forte proprii si a sunat la serviciul de urgenta.

VEZI PE JURNALUL.RO MAI MULTE DETALII

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri