Un spital modern pentru pasari va fi infiintat la Muzeul Satului din Bucuresti

Avem spitale pentru caini. De ce n-am avea si pentru pasari? In curand, la Muzeul Satului din Capitala, va fi deschis un spital modern doar pentru inaripate, pentru cele care si-au frant aripile in zbor sau pentru puii ramasi fara mama.

In unul din putinele locuri din Bucuresti unde mai poti respira aer curat, printre casutele de lemn de pe vremea strabunicii, a aparut acum si un spital modern. Pacientii vor fi insa unii mai speciali - pasari salbatice.

Oricine gaseste pe strada o pasare ranita sau un pui orfan, il poate aduce aici. Va fi internat si ingrijit de medici veterinari. Cand se va face bine, e liber sa-si ia zborul.

Investitia se ridica la 5.000 de euro, bani proveniti din sponsorizari. Totul va fi gata in luna mai.

Spitalul pasarilor este un proiect unic in Romania si are si un alt scop - educarea copiiilor. Cei mici vor putea asista chiar la ingrijirea pacientilor inaripati.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri