Antena Căutare

Un tată orb și parțial surd vindea mături pe stradă ca să-și întrețină soția bolnavă și copiii. Ce s-a întâmplat într-o zi

Un tată orb vindea mături pe stradă ca să își întrețină soția bolnavă și copiii. Într-o zi, ceva complet neașteptat i s-a întâmplat și viața lui n-a mai fost la fel.

Povestea bărbatului orb care vindea mături pe stradă a făcut rapid înconjurul lumii

sursa foto: Profimedia

Un tată nevăzător a emoționat o lume întreagă cu povestea lui de viață. Omul vindea mături pe stradă ca să își întrețină familia și nu puțini au fost cei care au încercat să îl păcălească. Într-o zi, omul a trecut printr-o situație neașteptată.

Un tată orb și parțial surd care vindea mături pe stradă ca să își întrețină soția bolnavă și copiii a avut parte de o surpriză de proporții

Aceasta este emoționanta poveste de viață a unui bărbat pe nume Sebastian Ibanez din Mesa, Arizona (Statele Unite ale Americii).

Omul este nevăzător și parțial surd și în anul 2015 s-a apucat să iasă pe stradă și să vândă mături și mopuri ca să își întrețină familia. Cu o soție bolnavă de cancer și copii de hrănit, omul a continuat să muncească zi de zi, sperând că va vinde cât mai multe mături. Deși nu vede și aude parțial, omul stă până la ora șase după amiază pe stradă, în picioare cu orele, încercând să vândă câte o măturp pentru 6 dolari sau dpuă la preț de 10 dolari.

Citește și:

Nu puțini au fost cei care au încercat să profite de faptul că e nevăzător și să îi fure marfa sau chiar să îi dea bani falși. Ulterior, văzând că este mult prea des păcălit, Sebastian Ibanez a recurs la metoda de plată prin aplicație. Au fost și oameni care l-au gonit, fără remușcare. Totuși, în ciuda numeroaselor provocări și obstacole, omul a rămas mereu la fel de optimist și determinat să muncească pentru familia lui.

Într-o zi însă, un tânăr s-a apropiat de el și ceva complet neașteptat s-a întâmplat. Jimmy Darts, un celebru creator de conținut pe TikTok, i-a oferit omului suma de 1.000 de dolari.

Citește și:

Ulterior, acesta a decis să deschisă o campanie de strângere de fonduri pentru a-l ajuta și mai mult pe bărbat, au informat cei de la mirror.co.uk.

. În scurt timp, mai bine de 122.000 de dolari s-au strâns și bucuria omului nevăzător nu s-a oprit aici. Sebastian Ibanez a putut să renunțe la vânzarea de mături, căci i s-a oferit un loc de muncă drept agent de vânzări la o companie auto. Povestea emoționantă a omului a făcut rapid înconjurul lumii și a emoționat numeroase persoane din întreaga lume.

Iluzie optică virală! Privește mașinile din poză și spune dacă au aceeași dimensiune sau nu. Care este răspunsul, de fap... Soacra a încercat să îi strice rochia de mireasă, așa că o femeie s-a răzbunat în cel mai neașteptat mod posibil. Ce a f...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x