Antena Căutare

Un turist a trimis o scrisoare fără să ştie adresa, iar plicul a ajuns la destinaţie. Cum a fost posibilă minunea?

Să trimiți o scrisoare fără ca ea să aibă datel exacte ale expeditorului, iar epistola să mai ajungă și la destinație. Da, e culmea norocului! Însă cum e posibilă o asemenea minune? 

Să trimiți o scrisoare fără ca ea să aibă datel exacte ale expeditorului, iar epistola să mai ajungă și la destinație. Da, e culmea norocului! Însă cum e posibilă o asemenea minune?

Un turista trimis o scrisoare unui islandez, deşi nu-i cunoștea numele sau adresa unde locuia. Plicul a ajuns unde trebuie întrucât expeditorul a găsit soluția pentru a-l ajuta pe poștaș în a-l identifica pe cel căruia îi era destinată scrisoarea.

La numele destinatarului, expeditorul a precizat: "O fermă de cai a unui cuplu de danezi-islandezi cu trei copii şi multe oi!". Totodată, a mai adăugat și câteva indicii: "Femeia daneză lucrează la un supermarket din Búðardalur" și un desen cu o hartă cu poziția casei.

Bărbatul care a expediat scrisoarea știa doar numele localităţii în care domicilia cel căruia i-a scris, aşa că a scris pe plic - "Ţara: Islanda. Localitate: Búðardalur."

Din fericire, scrisoarea a ajuns la destinaţie, datorită unui poșataș cu multă orientare în spațiu și inteligență peste medie.

După ce vei afla din ce sunt făcute jeleurile, nu-ți vei mai dori să le guști vreodată. Ingredientul dezgustător din dul... Vrei să-ţi meargă bine în dragoste sau să câştigi mai mulţi bani? Rosteşte în fiecare dimineaţă această rugăciune a lui ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x