Antena Căutare

Ursul din imagini are limba cât un pepene și a trecut prin chinuri groaznice. O târăște după el și îi este imposibil să țină gura închisă (FOTO ȘOC)

Ursul din imagini are aproximativ cinci ani şi a fost descoperit într-o pădure, chinuindu-se crunt. A fost tranchilizat şi transportat la o grădină zoologică din apropiere. Ursul avea limba umflată cât un pepene, fiindu-i imposibil să-şi ţină gura închisă.

Ursul din imagini are aproximativ cinci ani şi a fost descoperit într-o pădure, chinuindu-se crunt. A fost tranchilizat şi transportat la o grădină zoologică din apropiere. Ursul avea limba umflată cât un pepene, fiindu-i imposibil să-şi ţină gura închisă.

Medicii au tras concluzia că ursul suferă de o malformaţie transmisă genetic. Limba îi crescuse atât de mult încât o ţară pe jos. Asadara, au decis să i-o amputeze, animalul având serioase probleme de sănătate. Avea sistemul imunitar la pământ.

Veterninarii l-au operat pe loc, după ce i-au administrat câteva tranchilizante puternice. Acum ursul este perfect sănătos .

Punem pariu că nu ghicești din prima? Câți pepeni vezi în imagine? Testul de logică care le-a dat bătăi de cap internauț... A plecat de acasă în urmă cu zece ani de zile, iar mama lui îl credea mort! Șocant ce făcea bărbatul dat dispărut de fam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x