Căutare Live

Vezi ce adresa de mail are premierul Emil Boc!

Intr-o conferinta desfasurata miercuri la Palatul Victoria, premierul Emil Boc si-a facut publica adresa de mail. Initial seful cabinetului fusese intrebat daca a aflat de discutiile din Statele Unite privind securitatea tabletelor PC si daca este ingrijorat de aceasta situatie, in conditiile in care si acesta utilizeaza un astfel de gadget. Premierul a raspuns insa ca nu are motive de ingrijorare, deoarece datele pe care le utilizeaza sunt publice.

Profitand de context, jurnalistii l-au intrebat pe Boc daca le poate da adresa lui personala de mail, intrucat nimeni nu i-a putut ajuta cu aceasta informatie. "[email protected]", le-a raspuns primul-ministru.

"Datele mele sunt date publice, pe care le am pe tableta. Asa ca nu prezinta pericol pentru siguranta nationala. Deci din acest punct de vedere, pot sa utilizez fara nici un fel de problema tableta pe care o am. Iar casuta postală este o casuta care este utilizata in interes public, pentru a comunica in interes public. (...) Va asigur ca sunt doar in interes public utilizate de toate aceste instrumente de comunicare", a mai spus premierul.

Boc si-a achizitionat tableta iPad chiar din Statele Unite, unde a vizitat un magazin Apple.

Premierul a fost vazut in Parlament folosind Ipadul, pentru a pregati raspunsurile la conferintele de presa sau la alte discursuri.

Foto: Intact Images

Obiect cu efecte bizare, gasit in Marea Baltica. Scafandrii nu isi pot da seama ce este!... Americanii nu mai au bani sa caute extraterestri...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri