Antena Căutare

VIDEO! Cea mai tare inventie pentru animalele de companie! Cainele tau nu va mai ramane fara apa atunci cand esti plecat

Un dispozitiv creat de o companie din Illinois te va scapa de griji atunci cand esti plecat, iar cainele tau ramane acasa singur. Inventia este una extrem de utila pentru ca astfel animalul de companie nu va ramane niciodata insetat.

Potrivit "Daily Mail", fantana Doggie sau Koolinater, un dispozitiv ce se poate conecta la instalatia de apa curenta, se activeaza atunci cand cainele apasa cu labuta clapa aparatului. Odata apasata clapeta, apa va tasni cu un jet rezonabil, suficient cat animalul sa-si potoleasca setea.

Iar de fiecare data cand va dori sa bea apa, va repeta procedeul extrem de simplu. Inventatorii spun ca animalele de companie vor deprinde cu repeziciune obiceiul de a bea apa cu ajutorul acelui dispozitiv.

Iata o demonstratie cu un caine care a invatat deja cum sta treaba cu bautul apei!

Camere de hotel denumite si decorate dupa staruri rock mondiale! 400 e camera Guns'n'Roses, 401 e Deep Purple ...... Concurs de karaoke extrem, intr-un bazin plin cu serpi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x