Video. Cercetătorii avertizează: "Este ceva dramatic! Turiştii nu au ce căuta aici". Shelly Island, noua insulă din zona Triunghiului Bermudelor, înspăimântă chiar şi specialiştii

Zona Triunghiului Bermudelor este, încă o dată, în centrul atenţiei! Turişti şi fotografi din întreaga lume vin aici pentru a vedea şi fotografia o nouă insulă misterioasă - Shelly Island. 

Zona Triunghiului Bermudelor este, încă o dată, în centrul atenţiei! Turişti şi fotografi din întreaga lume vin aici pentru a vedea şi fotografia o nouă insulă misterioasă - Shelly Island.

Primele semne de apariţie au fost observate în primăvară. "Abia se forma în aprilie, era puţin vizibilă", spune americanca Janice Regan. Ea şi nepotul ei, Caleb, în vârstă de 11 ani, explorau atunci zona pentru a căuta scoici pentru Memorial Day.

"Este un fel de groapă. La fiecare 10 -15 ani suntem martori la un astfel de fenomen dramatic, dar impresionant. Dar acesta este cel mai mare pe care l-am văzut", spune istoricul Danny Couch, conform The Independent.

SHELLY ISLAND, UN PERICOL REAL!

Specialiştii avertizează oamenii din întreaga lume să stea departe de insulă din mai multe motive. Dave Hallac de la Cape Hatteras Naţional Seashore spune că nimeni nu ar trebui să încerce să înoate sau să se plimbe pe insulă pentru că turiştii poţi fi luaţi de curenţi, aici fiind un flux extrem de puternic ce poate scufunda foarte uşor ambarcaţiunile.

"Ne facem griji că pot fi rechini, dar cel mai mult ne îngrijorează faptul că se pot scufunda ambarcaţiuni şi se pot îneca mulţi oameni", a spus Bill Smith, preşedinte al North Carolina Beach Buggy Association.

Smith a mai afirmat că şi rândunici de mare, peşti veninoşi, au fost văzuţi în apele de lângă Shelly Island.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri