Antena Căutare

Video. Cercetătorii avertizează: "Este ceva dramatic! Turiştii nu au ce căuta aici". Shelly Island, noua insulă din zona Triunghiului Bermudelor, înspăimântă chiar şi specialiştii

Zona Triunghiului Bermudelor este, încă o dată, în centrul atenţiei! Turişti şi fotografi din întreaga lume vin aici pentru a vedea şi fotografia o nouă insulă misterioasă - Shelly Island. 

Zona Triunghiului Bermudelor este, încă o dată, în centrul atenţiei! Turişti şi fotografi din întreaga lume vin aici pentru a vedea şi fotografia o nouă insulă misterioasă - Shelly Island.

Primele semne de apariţie au fost observate în primăvară. "Abia se forma în aprilie, era puţin vizibilă", spune americanca Janice Regan. Ea şi nepotul ei, Caleb, în vârstă de 11 ani, explorau atunci zona pentru a căuta scoici pentru Memorial Day.

"Este un fel de groapă. La fiecare 10 -15 ani suntem martori la un astfel de fenomen dramatic, dar impresionant. Dar acesta este cel mai mare pe care l-am văzut", spune istoricul Danny Couch, conform The Independent.

SHELLY ISLAND, UN PERICOL REAL!

Specialiştii avertizează oamenii din întreaga lume să stea departe de insulă din mai multe motive. Dave Hallac de la Cape Hatteras Naţional Seashore spune că nimeni nu ar trebui să încerce să înoate sau să se plimbe pe insulă pentru că turiştii poţi fi luaţi de curenţi, aici fiind un flux extrem de puternic ce poate scufunda foarte uşor ambarcaţiunile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Ne facem griji că pot fi rechini, dar cel mai mult ne îngrijorează faptul că se pot scufunda ambarcaţiuni şi se pot îneca mulţi oameni", a spus Bill Smith, preşedinte al North Carolina Beach Buggy Association.

Smith a mai afirmat că şi rândunici de mare, peşti veninoşi, au fost văzuţi în apele de lângă Shelly Island.

FABULOS. Cum reacţionează o fetiţă după ce bea prima gură de suc acidulat din viaţă ei... Phil Collins, ”nebărbierit, purtând ochelari şi având un aspect neîngrijit”. Artistul a urcat pe scenă cu ajutorul unui ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x