Antena Căutare

VIDEO de SENZAŢIE! Ai spune că mănâncă miercurea şi vinerea, însă te-ai înşela! Cum arată femeia care a devorat ŞASE kilograme de carne în doar 20 de minute!

Molly Schulyer, o tânără din California, Statele Unite ale Americii, a uimit o lume întreagă, după ce a reuşit să devoreze nu mai puţin de şase kilograme de carne în doar 20 de minute.

Molly Schulyer, o tânără din California, Statele Unite ale Americii, a uimit o lume întreagă, după ce a reuşit să devoreze nu mai puţin de şase kilograme de carne în doar 20 de minute.

În ciuda faptului că are 35 de ani, cântăreşte doar 54 de kilograme, Molly Schuyler are un stomac cât trei şi a dovedit acest lucru în cadrul unui concurs organizat în restaurantul Big Texan, din Texas, unde a reuşit să mănânce nu mai puţin de trei fripturi însumând şase kilograme de carne, la care s-a adăugat cartofi copţi, creveţi, salată şi chiftele în 20 de minute.

Femeia, care este mamă a patru copii, a intrat în Cartea Recordurilor după realizarea uimitoare. În plus, Schuyler a declarat că ar mai fi mâncat încă o friptură, însă…se plictisise de gustul mâncării.

În urma acestui concurs, ea a reuşit să câştige 6.000 de dolari, dar această realizare nu este prima de acest fel pentru ea. În 2014, a stabilit un nou record mondial, dupa ce a devorat o friptură de două kilograme, în doar două minute şi 44 de secunde.

Niciodată nu te-ai fi gândit la asta! S-a despărţit de partenerul ei şi a luat o decizie RADICALĂ! Prietenii ei n-au înţ... Ai poftă de ceva dulce? Raluca Dumitru, super-asistenta SEXY, îţi propune un desert delicios şi original: "Brioşe c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x