Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Video! Habar nu aveai câte utilizări uimitoare poate avea hârtia de copt! Te scapă de orice problemă din casă simplu şi rapid

Dacă până acum foloseai hârtia cerată sau de copt doar pentru alimente, ei bine trebuie să ştii că aceasta poate fi folosită în întreaga casă

Dacă până acum foloseai hârtia cerată sau de copt doar pentru alimente, ei bine trebuie să ştii că aceasta poate fi folosită în întreaga casă

1. Ştergeţi cu o bucată de hârtie cerată elementele din bucătărie pentru a obţine un strat protector fin care previne petele de apă şi va menţine strălucirea pentru mai mult timp.
2. Transpune imagini pe lemn: Mai întâi introducem hârtia într-o imprimantă pentru a avea astfel imaginea suport după care aşezăm foaia pe scândura de lemn. Tot ce trebuie să facem este să presăm prin alunecare pe suprafaţa desenului pentru ca acesta să se transfere pe bucata de lemn.
3. Puteţi pune coli de hârtie cerată pe corpurile suspendate din bucătărie. Ştim cu toţii că acolo se depune praful, dar şi grăsimile de la gătit, iar în final ne va fi mult mai simplu să curăţăm şi să protejăm partea de sus a mobilierului.
4. Dacă nu avem o pâlnie la îndemână, atunci o bucată de hârtie cerată rulată în formă conică este tot ceea ce ne trebuie pentru a putea pune într-un recipient diferite ingrediente mărunte şi solide cu multă uşurinţă.
5. Atunci când tija de la perdeaua de duş din baie a acumulat pe suprafaţa ei impurităţi, o bucată de hârtie cerată este remediul perfect. Perdeaua va culisa mult mai uşor pe o suprafaţă curată. La fel de uşor va aluneca şi un fermoar şters foarte bine cu aceeaşi hârtie cerată.
Ingenios, nu-i aşa?
Recomandari