Antena Căutare

VIDEO! Horoscop 29 mai: Vezi ce iti rezerva astrele!

Saptamana aceasta este caracterizata de o comunicare dificila, in special pentru persoanele aflate sub semnul fecioarei si al gemenilor. Iar ziua de 29 mai nu face exceptie.

Saptamana aceasta, berbecii vor trece prin probleme medicale si le va fi recomandat sa apeleze la chirurgie. Sfatul astrologului este sa nu se grabeasca in luarea unei decizii, pentru ca vor aparea si alte solutii pentru problemele lor.

Gemenii pot suferi, ziua de maine fiind caracterizata de stari de melancolie, tristete, deprimare.

Leii sunt sfatuiti sa aiba grija cu finantele, in cazul in care doresc sa faca o investitie sau sa vanda o proprietate, acestia trecand printr-o perioada paguboasa din punct de vedere economic.

Cei nascuti in zodia scorpionului vor avea o atitudine defensiva, avand tendinta sa iasa la atac. Sunt sfatuiti sa actioneze cu intelepciune si sa nu raspunda atunci cand se simt deranjati.

Pentru cei aflati sub zodia varsatorului, Cristina Demetrescu le recomanda sa fie atenti la sanatate si sa evite mediile in care pot aparea epidemii, fiind predispusi la boli in aceasta perioada.

Vezi horoscopul complet al zilei de 29 mai!



foto: allwallpaper.us

Cele mai vechi instrumente muzicale au fost descoperite intr-o pestera din Germania... Au fost condamnati la moarte pentru ca au dansat impreuna la o nunta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x