Antena Căutare

VIDEO: Irlanda a stabilit noul RECORD mondial la dans

Aproape 1.700 de oameni au intrat in Cartea Recordurilor in pasi de dans. S-a intamplat in Irlanda, pe ritmuri irlandeze. Dansatorii au venit din toate colturile lumii.

Doi dansatori cu experienta au dat tonul, dar cei mai multi din oamenii care saltau, tinandu-se de maini, pe cheiurile si podurile din Dublin, erau doar amatori cuceriti de frumusetea si energia dansului irlandez.

Dupa cativa ani in care criza economica nu a fost deloc blanda cu Irlanda, localnicii au fost bucurosi sa faca ceva care sa-i ajute sa uite de grijile cotidiene. Entuziasmul irlandezilor i-a contaminat si pe oaspetii lor straini. In linia dansatorilor au fost reprezentate nu mai putin de 44 de tari, printre care Mexic, Japonia sau Uzbekistan. "Suntem foarte emotionate sa facem parte din toate acestea si sa vedem atat de multi dansatori de diferite varste si nationalitati", au spus cateva tinere.

Cu aproape 1.700 de participanti, irlandezii si prietenii lor au spulberat, pur si simplu, recordul de pana acum, stabilit de americani cu 652 de dansatori. Pentru a fi inregistrat in Cartea Recordurilor, dansul trebuia sa dureze cel putin cinci minute, desi multi participanti erau in stare sa danseze mult mai mult.

Evenimentul de la Dublin s-a inscris intr-o actiune de promovare a oamenilor, culturii si istoriei din Irlanda, menita sa atraga cat mai multi turisti. Astfel, multi din cei ce vor vedea imaginile vor dori sa viziteze o tara care pare atat de vesela.

Foto: wikipedia

VIDEO! Cel mai tanar primar! Are patru ani si isi incheie mandatul... VIDEO: Bunicute care dau lectii de... sport in parc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x