Antena Căutare

VIDEO | Momentul frapant când o femeie sare gardul la zoo ca să mângâie un tigru. Ce a urmat

Clipul video cu turista care sare gardul de protecție, într-o grădină zoologică din New Jersey, pentru a mângăia un tigru bengalez a devenit viral în mediul online. Polițiștii încearcă acum să o identifice pe femeie.

VIDEO | Momentul frapant când o femeie sare gardul la zoo ca să mângâie un tigru. Ce a urmat | Captură TikTok

Un moment de-a dreptul șocant a fost surprins la o grădină Zoologică din New Jersey. O femeie a sărit gardul de protecție pentru a mângâia un tigru bengalez. Iată cum a reacționat felina!

Citește și: Iluzie optică virală. Poți să găsești al doilea tigru din imagine? Doar 1% din oameni reușesc

Cum a reacționat tigrul atunci când turista a încercat să îl mângâie

Recent, un incident uluitor care a avut loc într-o grădină zoologică din New Jersey a atras atenția autorităților și a devenit subiect de discuție în rândul internauților. O femeie, a cărei identitate nu a fost făcută publică, este căutată de poliție, după ce a efectuat un gest extrem de periculos: a sărit un gard de lemn și a încercat să mângâie un tigru prin plasa de protecție.

Articolul continuă după reclamă

Evenimentul a avut loc într-o vizită obișnuită la grădina zoo, unde turista a fost surprinsă încercând să atingă felina de mai multe ori, în ciuda avertismentelor evidente și a riscurilor aferente.

Potrivit martorilor, animalul, deranjat de intervenția femeii, s-a apropiat și a încercat să o muște, însă aceasta a reușit să se ferească la timp și să sară înapoi gardul de protecție. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Departamentul de poliție Bridgeton, care a postat clipul, o caută acum pe femeie, potrivit nbcnews.ro.

„Orice vizitator care, prin comportamentul lui, pune în pericol animalele, angajații sau publicul, va fi cercetat ca atare”.

Potrivit declarațiilor reprezentanților grădinei zoologice, incidentul nu s-a oprit aici. Se pare că turista a încercat să facă același gest și cu un urs, dar a intervenit rapid un angajat al instituției, care a reușit să o oprească înainte ca ea să își pună viața în pericol.

Citește și: Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața grădinii ZOO. Ce poate fi

Clipul video cu femeia care încearcă să mângâie tigrul bengalez a devenit viral

Internauții nu au rămas indiferenți la gestul necugetat al femeii, iar clipul cu momentul când aceasta sare gardul ca să mângâie felina a stârnit o serie de reacții în mediul online.

„Doar dă-i ceea ce vrea, pune-o acolo ca să-l poată atinge”/„Trebuie să fi fost drogată sau beată pentru că nicio persoană sănătoasă la cap nu ar fi făcut ceva atât de stupid!”/„Cât de prost poate fi cineva să facă asta? Și dacă tigrul ar fi atacat-o, grădina zoologică ar fi fost dată în judecată și probabil că grădina zoologică ar fi trebuit să eutanasieze animalul nevinovat! Ar trebui să existe un gard mai înalt!”, au fost câteva dintre comentarii, potrivit realitatea.net.

A câștigat premiul cel mare la loto, dar s-a ales cu nimic. Ce eroare a făcut femeia când s-a înscris... Un pensionar și-a îngropat toate economiile în curte, dar când a vrut să le scoată din pământ nu i-a venit să creadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x