Antena Căutare

VIDEO! Spania: Maraton studentesc cu... alcool

Ceea ce a inceput ca un festival sportiv studentesc a devenit un maraton al consumului de alcool. "Concurentii" sunt studenti britanici, dar terenul de joc este o mica statiune spaniola de pe malul Mediteranei. Localnicii sunt scandalizati de galagia britanicilor, dar banii pe care-i cheltuiesc acestia le prind foarte bine: festivalul aduce, in fiecare an, un profit de 8 milioane de euro.



Pelerinajul a devenit o traditie printre studentii dornici de petrecere din Marea Britanie si Irlanda. In zilele festivalului, nu este deloc neobisnuit sa te impiedici, pe trotuare, de tineri doborati de alcool.

Intr-adevar, spectacolul oferit de tinerii britanici este adesea dezgustator, dar destui locuitori din Salou s-au resemnat si chiar s-au adaptat situatiei.

Autoritatile locale sunt, si ele, tolerante, iar explicatia este simpla: studentii nazdravani cheltuiesc milioane de euro, care ajuta economia locala sa mai insele criza.

Bineinteles, organizatorii subliniaza ca festivalul are doar un caracter sportiv si nu promoveaza, sub nicio forma, betia si tulburarea ordinii publice.



VIDEO! Scena patetica de gelozie pe aeroport... Propunere legislativa in Iran: Cainii sunt "murdari" si trebuie interzisi in societate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x